31 Ianuarie 2024 publicat în Lifestyle 2791 share-uri

Niciodată, dar niciodată, să nu bați la ușile care ți-au fost închise. În schimb, deschide-ți mintea și inima către noile oportunități care te așteaptă în viitorul necunoscut. Ai putea fi surprins de ce descoperi acolo!

Am învățat că unele dintre cele mai importante lecții vin din momentele în care ușile mi s-au închis în față. Este o lecție pe care am aflat-o în mod dureros, dar extrem de benefic, și care mi-a schimbat complet perspectiva asupra eșecului și a refuzului venit din exteriorul meu.

Nu de puține ori am avut tendința de a mă agăța cu disperare de fiecare oportunitate pe care o pierdeam sau de fiecare relație care se sfârșea. Pentru mine,o ușă închisă era echivalentă cu acceptarea eșecului sau a pierderii. Am învățat însă că uneori, a accepta cu inima împăcată ca o ușă să rămână închisă este cea mai bună alegere pe care o putem face. De ce? Pentru că, de multe ori, ușile care se închid încearcă să ne îndrume către direcții mult mai potrivite pentru noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Astăzi, mă uit înapoi la acele uși închise cu recunoștință și înțelegere. Ele au fost cruciale pentru călătoria mea și pentru ceea ce sunt astăzi. Așa că, sfatul pe care l-aș împărtăși cu oricine se confruntă cu o ușă închisă este acesta: acceptă și mergi mai departe! Niciodată, dar niciodată, să nu bați la ușile care ți-au fost închise. În schimb, deschide-ți mintea și inima către noile oportunități care te așteaptă în viitorul necunoscut. Ai putea fi surprins de ce descoperi acolo!

Sursă foto - summerstock, 729714 / Pixabey


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri