26 Ianuarie 2024 publicat în Lifestyle 36 share-uri

În momentele dificile, rostirea unor mantre puternice poate fi cheia pentru a-ți recăpăta echilibrul și încrederea în tine. Iată cinci mantre pe care să le repeți atunci când simți că nimic nu mai are sens în jurul tău

Viața aduce cu sine provocări și momente dificile, iar uneori, simțim că suntem copleșiți de stres, incertitudini sau dezamăgiri. În astfel de situații, puterea cuvintelor și a mantrelor devine o resursă esențială pentru a ne regăsi echilibrul interior și a ne redobândi încrederea în propriul potențial.

Iată cinci mante puternice pe care le poți repeți atunci când te afli în mijlocul haosului și simți că nimic nu mai are sens în jurul tău.

1.Sunt mai puternică decât par a fi

Acest mantra subliniază rezilița ta și abilitatea de a depăși orice obstacol. Încrede-te în propria forță și încurajează-te să te ridici din nou, chiar și atunci când pare că ești copleșită.

2. Fiecare zi aduce oportunități noi

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Concentrează-te asupra prezentului și a posibilităților pe care le aduce fiecare zi. Fiecare moment este o oportunitate de a învăța, de a crește și de a evolua.

3. Nimic nu este permanent, nici măcar această situație

Remarcă caracterul trecător al dificultăților. Situațiile neplăcute sau stresante sunt doar trecătoare, iar perspectiva ta poate să se schimbe în mod pozitiv.

4. Accept ceea ce nu pot schimba și am curaj să schimb ceea ce pot

Aducând în discuție principiile serenității, acest mantra te îndeamnă să îți canalizezi energia către aspectele pe care le poți controla. Acceptă ceea ce nu poți schimba și acționează asupra a ceea ce poți schimba.

5. Sunt recunoscătoatoare pentru lucrurile mărunte și pentru oportunitatea de a crește

Practicarea recunoștinței te poate ajuta să te concentrezi asupra aspectelor pozitive ale vieții tale. Chiar și în mijlocul dificultăților, găsește lucrurile mărunte pentru care poți fi recunoscător/atoare.

Sursă foto - Activedia, Dantegráfico / Pixabey


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri