Pentru fiecare persoană există o băutură potrivită, iar FineStore a pregătit o ofertă bogată, de neratat, din care poți alege cadourile perfecte de Crăciun pentru cei dragi.

FineStore sărbătorește în acest an Red Christmas și super reducerile pregătite la mii de băuturi sunt pur și simplu irezistibile. Urmărește cupoanele de reducere pentru toate produsele din Santa's List - super lista de cadouri din care se inspiră Moș Crăciun.

Băuturi alese pentru oameni speciali

Vin roșu, alb sau rose? Găsești de toate, de la numeroase case cu renume și tradiție. Vin Masi, Grande Alberone sau Ronco di Sassi sunt doar câteva dintre brandurile de tradiție de pe Santa's List de la FineStore.

Vrei să faci un cadou cu stil, cu care mergi mereu la sigur? Șampanie Veuve Clicquot, Gosset sau Dom Perignon sunt idei excelente de cadouri pentru apropiați sau chiar pentru cadouri corporate. Pentru cineva care preferă tequila Clase Azul este un cadou ideal, grație nu doar gustului său desăvârșit, ci și ambalajului cu adevărat deosebit: sticle de ceramică sculptate și pictate manual de artizani mexicani.

Magia de Crăciun stă într-un gust bun, iar la FineStore găsești băuturi pentru toate gusturile, de la coniac Frapin, la rom AH Riise, de la whisky Tomintoul, de tradiție scoțiană, până la exoticul Kamiki, din Japonia, de la aromatul gin G'Vine Floraison, până la băuturi tradiționale românești și străine.

Vrei să dăruiești mai mult decât o sticlă de băutură, fie ea și una premium? Specialiștii FineStore au pregătit peste o sută de modele de coșuri cadou elegante, ambalate manual, cu licori alese, panettone aromat, ciocolată fină, dulciuri savuroase și accesorii deosebite, perfecte pentru a mulțumi chiar și o familie întreagă, dar și pentru cadouri corporate, pentru parteneri de afaceri sau colaboratori fideli.

Oferta lunii decembrie de la FineStore este una magică. Cumperi cadouri pentru cei dragi și, dacă ai în coș măcar un produs cu eticheta Santa's List, ești înscris automat la concursul cu 100 de premii promoționale; câștigătorii pachetelor cu cinci băuturi de top de la FineStore vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Indiferent ce vei alege să dăruiești altora, nu uita să te răsfeți și tu, pentru că și Moș Crăciun merită momente de relaxare cu băutura preferată în mână!

Nu lăsa pe mâine cadourile pe care le poți cumpăra azi, pentru că stocurile cu licori deosebite și coșuri cadou sunt limitate. Comenzile sunt livrate rapid oriunde în țară, gratuit dacă depășesc valoarea de 199 de lei, sau pot fi ridicate personal din depozitul FineStore din Afumați, Ilfov, dacă te temi că renii Moșului ar putea rămâne blocați în trafic în această perioadă aglomerată. Spor la cumpărături!

Foto: finestore.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri