2 Octombrie 2023 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Gașca Zurli - 17 Ani de povești magice și 10 ani de "Am o căsuță mică"

Gașca Zurli, unul dintre cele mai iubite și apreciate grupuri de artiști pentru copii din România, sărbătorește un dublu eveniment: 17 ani de la înființare și 10 ani de când au lansat piesa "Am O Casuță Mică". Această aniversare aduce în prim plan nu doar amintiri frumoase, ci și un parcurs impresionant în lumea divertismentului pentru cei mici și a spectacolelor pline de culoare și veselie.

Gașca Zurli: O călătorie de 17 ani prin lumea copiilor

Cu o istorie care se întinde pe parcursul a 17 ani, Gașca Zurli aduce bucurie, educație și divertisment în viețile a nenumărați copii din România. Fondată în 2006, această trupă a reușit să cucerească inimile micilor spectatori cu spectacole interactive, personaje adorabile și melodii pline de farmec.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Misiunea lor principală este să promoveze educația și valorile pozitive într-un mod distractiv și captivant. Cu piese precum "Noi toți suntem la fel", "Număratoarea", "Mulțumesc!", Gașca Zurli continuă să învețe copiii despre importanța comunicării, prieteniei și responsabilității.

Cu fiecare spectacol, Gașca Zurli aduce în fața micilor spectatori povești educative și pline de imaginație. Personajele lor au devenit adevărate simboluri ale prieteniei pentru copiii din întreaga țară.

"Am O Casuță Mică": 10 Ani de Cântec și Veselie

În 2013, Gașca Zurli a lansat o melodie care avea să devină unul dintre cele mai iubite cântece pentru copii. "Am O Casuță Mică" a captivat publicul cu versurile sale drăgălașe și ritmul său vesel.

"Am O Casuță Mică" îi învață pe copii să aprecieze lucrurile simple și să se bucure de momentele frumoase alături de cei dragi.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri