Dupa o zi lunga la job abia astepti sa ajungi acasa sa mai faci una alta pentru tine. Poate sa te uiti la un film, sa citesti ceva sau chiar sa bei un pahar de vin cu prietenii. Pe toate vrei sa le faci, dar de cele mai multe ori nu prea poti pentru ca esti terminata de oboseala. Ce-i de facut?

Dupa o zi lunga la job abia astepti sa ajungi acasa sa mai faci una alta pentru tine. Poate sa te uiti la un film, sa citesti ceva sau chiar sa bei un pahar de vin cu prietenii. Pe toate vrei sa le faci, dar de cele mai multe ori nu prea poti pentru ca esti terminata de oboseala. Ce-i de facut? La job n-ai cum sa renunti, dar nici pe tine nu prea iti vine sa te abandonezi.

Solutia e mai simpla decat iti imaginezi: mananca sanatos ca sa ai energie. O sa zici ca-ti spun ce stii deja de la mama, bunica, sotul, prietenul, adica toti apropiatii care iti vor binele. Tu stii asta, de acord, dar ai incercat vreodata sa mananci sanatos ca sa si apuci sa vezi cum te simti dupa? Ce-ar fi sa iti pui in meniu mai multe fructe, legume si niste branza mozzarela? Doar de tine sa-ti fie mai bine.

Asa ca, nu uita: totul proaspat alaturi de Mozzarela Fresca Delaco. E proaspata si usoara, ca nici sandvisul nu-i rezista. Pastreaza in ea toata esenta laptelui. Si te invioreaza pentru intreaga zi. Mai mult, e ambalata placut si practic incat poti s-o iei cu tine la serviciu, iar cu ruccola, spanac sau salata verde alaturi, pranzul tau va fi delicios. Nu mai zic ca toti colegii o sa se uite cu mare pofta si interes la ce prepari tu acolo. Dar mai bine gusta si zi-mi daca am dreptate sau nu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri