25 Mai 2023 publicat în Lifestyle 2516 share-uri

Chiar dacă nedreptatea este o armă grea împotriva sufletelor bune, nu uita că oamenii cu inima curată și intenții pure vor avea întotdeauna de câștigat!

Sufletele pure, chiar dacă trăiesc dezamăgiri greu de suportat, vor avea întotdeauna de câștigat în viață. Tot ceea ce este în jurul nostru este energie, astfel că ceea ce emiți către Univers, va veni înapoi către tine, doar că la o frecvență mult mai mare.

Existența noastră este un ciclu definit. Primim ceea ce oferim, indiferent de situație. Putem să ne motivm alegerile în funcție de contextul în care suntem, însă, Universul nu va ține cont de ele. Tu vei primi exact ceea ce emiți în cercul tău energetic. Mai exact, gândurile și trăirile tale îți determină prezentul, dar și viitorul.

Astfel, sufletele bune, oricât ar fi de încercate, aleg mereu să plece, în loc să se răzbune. Sufletele curate nu îți vor întoarce rănile pe care le-ai provocat și vor alege să te ierte și să te uite. Inima lor nu se poate încărca cu energie negativă și nu poate căra resentimentele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sufletele pure aleg să ierte, să uite și să își trăiască viața la fel de frumos în continuare. Iar cei care oferă durere în jurul lor și rănesc oamenii intenționat primesc ceea ce au în suflet. Nu este o răzbunare a Universului, este doar legea karmei.

Așasar, te rog, alege să ai intenții bune pentru tot și toate, iar atunci când ți se face o nedreptate, zâmbește! Universul îți va oferi clipe frumoase în curând, exact după bunătatea sufletului tău!

Sursă foto: Lightcube, Viktoriia_M, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri