Nimeni nu stie cu adevarat cum sa incurajeze pe cineva si multi oameni au tendinta de a inrautati situatia facand comentarii fara sa le gandeasca. Dar aproape orice om are in el instinctul care il face capabil sa asculte necazurile altora si sa incerce sa il inveseleasca. Iata cateva sfaturi de mare ajutor cand vrei sa ridici moralul cuiva.

Putin alcool
Iata inca o alternativa, dar una care trebuie manuita cu precautie. Alcoolul, in ciuda multor efecte negative si a slabirii capacitatilor pe termen lung, are o tendinta excelenta de a binedispune pe cineva. Aproape oricine isi poate da necazurile deoparte dupa consumul acestei substante intoxicante, cu toate ca doar pentru putin timp. Fii atent totusi, ca uneori alcoolul poate avea exact efectul opus. Sa stii sa inveselesti pe cineva cu ajutorul alcoolului este o stiinta specializata, care necesita sa cunosti foarte bine persoana implicata, impreuna cu bautura pe care o prefera si cantitatea necesara. Daca nu stii cand sa te opresti poate conduce la cazuri severe de alcoolism sau poate spori depresia, in loc sa binedispuna, asa ca fii foarte atent.

O iesire
O iesire este o solutie foarte populara, in special daca te intrebi cum sa ridici moralul cuiva dupa o despartire.

Ia-l cu tine si iesiti undeva pentru un timp. Mergeti intr-un loc dragut unde sa mancati, sau mergeti intr-un loc unde sunt multi oameni sau iesiti din oras pentru un timp. O schimbare a mediului este o metoda perfecta de a inveseli pe cineva, in loc sa stai intr-o camera inchisa si sa iti plangi de mila. Daca exista un loc anume de care persoana este atasata, sau daca exista ceva specific ce ii place sa faca alegeti acel loc sau activitate. Sa cititi despre idei de calatorii sau de vacante poate ajuta, de asemenea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Emoticoane
Daca esti online cu cineva care are moralul la pamant, situatia este putin mai dificila. Este fara indoiala ceva mai greu sa stii sa inveselesti pe cineva online, deoarece nu poti fi aproape de acea persoana fizic. In momente ca acesta, trebuie sa folosesti la maxim toate avantajele internetului. Trimite persoanei un sir de emoticoane haioase, imagini amuzante, videoclipuri, link-uri catre diferite site-uri. O alta solutie este sa ii scrii un e-mail sau sa ii trimiti o felicitare de imbarbatare in care sa ii reamintesti cat de minunata o consideri. Succesul acestei metode nu poate fi garantat, dar intr-o asemenea situatie, este probabil cel mai bun lucru pe care il poti face. Arunca o privire asupra activitatilor haioase pe care le poti face online ca sa inveselesti pe cineva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri