Cine este Caius Covrig, afaceristul, de doar 26 de ani care face un ALTFEL de conținut pe Tik-Tok? Este singurul român care a obținut Diplomă de Excelență de la Casa Albă, tocmai din partea lui Barack Obama

20 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Caius Covrig este un altfel de băiat de oraș decât ceilalți tineri "activi" ai vieții cotidiene. A dat nopțile pierdute în club pe nopțile în care a muncit să construiască un business de succes. 

 

Caius Covrig are 26 de ani și este unul dintre tinerii din România care a reușit să facă performanță peste hotare și, acum, întors pe plaiurile natale, unde continuă să construiască, de această dată, un business de succes.

Caius Covrig este singurul român care a jucat în prima divizie NCAA, a lasat baschetul de performanță, din America, pentru a intra în liga celor mai de succes tineri în afaceri, la doar 26 de ani! Este foarte activ pe Tik-Tok, unde are o comunitate foarte mare de urmăritori, pentru care postează informații utile din zona de business și nu numai.

"Nu-ți cumpăra mașină mai scumpă decât casa în care locuiești!", este deviza pe care o urmează cu sfințenie și pe care o transmite ori de câte ori are ocazia. Sigur, acesta este un concept, un principiu de viață aplicabil în general în viața oricui.

Caius Covrig şi-a împărţit viaţa între educaţie şi performanţă sportivă, cu principii și valori dobândite din familie, a muncit și a devenit căpitan în lotul național de baschet al României, și-a urmat visul pe pământ american și a fost singurul român care a jucat în prima divizie NCAA, între anii 2016 - 2019. Atipic ca și personalitate și viziune printre așa numiții „băieți de oraș”, tânărul antreprenor de 26 ani a cules tot ce a fost mai bun, din cei 17 ani de baschet, dintre care 9 petrecuți în America, iar acum se pregătește să le aplice în zona de business.

Viaţa mea în America a început în 2012. Am plecat din România la nici 16 ani, am fost înscris la unul dintre cele mai presigioase licee din State, unde invariabil am terminat pe locul 1. În 2016, am ajuns să fiu singurul român care a jucat în prima divizie de bachet. În 2017, am început un program de antreprenoriat, locul 1 în America, unde aveam profesori de pe Wall Street.”, declară Caius Covrig.

Înainte de experiența din America, la 13 ani și jumătate, Caius Covrig a plecat în Turcia, la Galatasaray, unde a jucat timp de un an de zile. Pasiunea pentru sport a moștenit-o de la tatăl lui care, la rândul lui, a jucat în lotul național de baschet.

În 2012, am fost ales cel mai bun jucător de baschet din România și plasat în Top 50 cei mai buni jucători din Europa. În același an, am reprezentat ţara, pentru prima oară în istorie, la competițiile de la Boston, unde au fost invitate alte 12 țări. În 2016, am intrat în prima divizie a baschetului american, singurul român la acest nivel, unde am fost coleg cu mulți dintre jucătorii de astăzi din NBA. Pentru mine, nu există nu se poate. Dacă îţi implementezi în cap că acest lucru este posibil, nimeni altcineva nu o să te oprească.”, conchide Caius Covrig.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri