21 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Dacă vrei să ai parte de o perioadă în care să îmbini utilul cu plăcutul și să muncești remote dintr-un loc nou, altul decât acasă, atunci e timpul să treci la o planificare în detaliu. Important e să îți dorești cu adevărat schimbarea, să îți permiți un interval de cel puțin o lună în care să renunți la modul tău obișnuit de viață și să experimentezi altceva.

Totodată, nu ar trebui să te preocupi de eficiență. Dacă nu știai, un studiu american din 2009, care a inclus zeci de echipe globale de software, realizat de Otto Beisheim School of Management (WHU) din Germania, a arătat că echipele bine gestionate care lucrează de acasă ating performanțe mult mai mari decât cele care își desfășoară activitatea profesională din birou.

Dacă revenirea la birou nu a fost pe măsura așteptărilor și te regăsești mult mai bine în munca din confortul unui cămin, iată ce ai putea face pentru a-ți pune planul în acțiune, având control asupra tuturor factorilor și asupra situației în sine:

Chirie într-un oraș nou

Dacă ești un spirit nomad, îți place să descoperi locuri noi, iar „acasă” nu înseamnă pentru tine un loc anume, dacă nu ai un prieten sau o rudă plecată în străinătate, pentru a te primi în apartamentul rămas gol acasă, te poți orienta dacă nu către o căsuță din Bali, la malul mării, măcar către un orășel liniștit din țară, în care să descoperi frumusețea iernii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Astfel, poți face un research și să te uiți din timp către apartamente de inchiriat constanta. Având în vedere că e vorba de extrasezon, prețurile de pe piață sunt mai mult decât convenabile, iar confortul este unul la cele mai înalte standarde. În plus, te vei putea delecta cu plimbări lungi pe faleză, care sunt relaxante și au farmecul lor, mai ales atunci când plaja nu e aglomerată și te poți bucura de liniștea oferită de valurile mării.

Alte avantaje care ar merita menționate sunt costurile reduse de trai, utilitățile convenabile față de marile orașe sau de Capitală, temperaturile blânde, liniștea și un potențial turistic extraordinar, care doar e pe stand by în această perioadă, dar care există cu siguranță.

Deși e indicat să ai un plan, poți experimenta modul nomad și munca remote atât cât ești bine în această ipostază, fără a-ți impune termene anume.

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Socializare la alte cote

Ar fi păcat să locuiești într-un oraș nou, pe care îl cunoști doar din vacanțe de scurtă durată și să nu te bucuri de ce îți poate oferi în ceea ce privește socializarea. Pentru început, poți să-ți iei bilete la cinema, să profiți de oferta culturală, de spectacolele de operă și de teatru, de Delfinariu și serile de dans specifice. De asemenea, ai posibilitatea să te plimbi prin toate stațiunile în weekend, să descoperi o altfel de frumusețe, mai puțin mediatizată, a Vamei Vechi.

În cazul în care nu știi chiar pe nimeni în noul oraș, ai putea să îți instalezi aplicații de dating, iar în descrierea profilului să specifici că ești temporar în oraș și că-ți dorești în primul rând să-ți faci prieteni. În cazul în care ești într-o relație, cel de lângă tine va răspunde acestei provocări dacă într-adevăr legătura dintre voi este puternică și are posibilitatea de a lucra de la distanță.

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Să locuiești într-un alt oraș, să muncești de acasă, să ai mereu disponibilitatea de a călători sau de a sta într-un loc anume pentru o perioadă de timp limitată: cu siguranță acestea sunt provocări care necesită resurse de energie, dar care îți pot oferi și satisfacții pe măsură.

Sursă foto: Unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri