30 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Preocupă-te mai mult de tine și mai puțin de ceea ce se află în exterior. Dragostea și grija față de propria persoană sunt o călatorie prețioasă pe care ți-o oferi ție!

Fuga după perfecțiune ne face să credem că trebuie să le rezolvăm pe toate, iar asta într-un timp cât mai scurt. Alergăm după lucruri materiale, după oameni, după pasiune, după situații care ne fac să ieșim din rutină, după tot ceea ce ne face să ne simțim speciali. Uităm, de fapt, de sufletul nostru și de ceea ce cautăm cu adevărat în această existență.

Totuși, atunci când punem capul pe pernă, ne aducem aminte de cine suntem noi cu adevărat. Din păcate, mulți dintre noi fugim de această confruntare, uneori dureroasă, cu ceea ce interiorul nostru vrea să ne transmită.

Până la urmă, nu trebuie să ne trăim viața ca roboții și să tindem spre perfecțiune. Suntem aici pentru a ne ocupa de noi, a ne dezvolta, a crește, a simți, a greși, a ne ridica, a învăța.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Draga mea, ai grijă de tine! Iar prin grija de sine înseamnă să îți permiți să faci greșeli și să nu te judeci pentru asta! Mai înseamnă să nu regreți ceea ce ai simțit cândva, mai ales daca acea emoție te-a învățat ceva important despre tine.

Preocupă-te mai mult de tine și mai puțin de ceea ce se află în exterior. Dragostea și grija față de propria persoană sunt o călatorie prețioasă pe care ți-o oferi ție!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri