Vacanța la plajă este o oportunitate incredibilă de a petrece timp de calitate alături de persoanele dragi, profitând totodată de toate beneficiile oferite de aceasta, precum stimularea producerii de vitamina D, întărirea imunității, grăbirea vindecărilor bolilor de piele, alături de alte avantaje deosebite! Așa că nu mai sta pe gânduri și hai la plajă!

Fiecare țară are farmecul ei și cum poți descoperi acest lucru cel mai bine? Simplu! Organizează un sejur deosebit într-una dintre cele 4 țări perfecte pentru o vacanță relaxantă la plajă, cu vreme perfectă pentru bronz și înot, beach bars și numeroase activități atât pe nisip cât și acvatice pentru turiștii de toate vârstele!

Turcia

Dacă ești în căutarea unei destinații exotice, aparte și la doar câteva ore de România, atunci vei descoperi unele dintre cele mai îndrăgite stațiuni turistice în Turcia pentru copii și adulți deopotrivă, pentru cei care vor să se relaxeze, cât și pentru cei care vor să petreacă un sejur irezistibil, distractiv, animat și plin de aventuri!

Turcia găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite plaje de pretutindeni, așa că nu rata: Long Beach - o plajă modernă cu terase și numeroase facilități, Icmeler - cu nisip auriu și activități acvatice, Plaja din Lara - o zonă perfectă pentru turiștii din toate colțurile lumii, aceasta se bucură de Blue Flag, Cleopatra din Alanya - este premiată, de asemenea, cu Blue Flag, Kumburnu - te vei bucura de frumusețea celebrei Lagune Albastre din Oludeniz, Butterfly Valley Beach - un loc spectaculos din Turcia unde se poate ajunge doar cu barca, alături de alte plaje perfecte!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Grecia

O altă țară pe care nu trebuie să o ratezi dacă vrei să te bucuri de unele dintre cele mai minunate momente la plajă este Grecia. Printre plajele care te vor captiva încă de la primul pas pe nisip se află: Elafonissi Beach, Chania - cu nisip roz și alb și acompaniată de salvamar, Simon Beach, Elafonisos - una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, Sarakiniko Beach, Milos - cu roci vulcanice, apă azurie și forme deosebite sculptate în pietre de către valuri și vânt, Kalamaki Beach, Zakynthos - este o plajă protejată de Parcul Național Marin din Zakynthos.

Cipru

Cipru este o destinație vizitată de numeroși turiști în fiecare an, oferindu-le acestora momente de relaxare, distracție și odihnă. Țara pune la dispoziția oaspeților atât două lanțuri montane perfecte pentru iubitorii de drumeții pe munte, dar și plaje pentru toate vârstele.

Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman

Dintre cele mai populare plaje, vizitează: Coral Bay - cu nisip moale și curățenie impecabilă, Nissi - plajă cu nisip alb și înconjurată de stânci și insule deosebite, Makronissos - perfectă pentru sesiuni de bronzare, dar și sporturi acvatice, Paramali - o plajă retrasă și intimă sau Alykes - o plajă ce pune în valoare naturalețea mării.

Egipt

Ce spui de o vacanță incredibilă, plină de istorie, cultură aparte și plaje nenumărate cu facilități pentru toate vârstele și preferințele? Egiptul este o destinație ce găzduiește anual turiști din toate colțurile lumii, așa că este și rândul tău!

Vizitează: Sharm El Luli - o plajă înconjurată de natură și ce oferă turiștilor un ambient întotdeauna primitor, Qualaan - o zonă pitorească, însă iubită de oaspeții Egiptului, Plajele din Soma Bay - la câțiva kilometri de Hurghada, oferă plaje irezistibile și moderne, Blue Lagoon Dahab - o plajă animată și energică ce găzduiește o serie atractivă de sporturi acvatice sau Plajele din Taba - înconjurate de hoteluri de lux, beach bars, plaje cu șezlonguri și umbrele, clipe relaxante și cu activități pentru toată familia sau grupul de prieteni.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Dacă ai vizitat deja plajele de top ale țărilor oferite în acest articol, atunci descoperă-le pe cele ascunse de ochiul public al turiștilor, precum plajele sălbatice și pitorești sau bucură-te de noi destinații perfecte pentru plajă!

Care este țara ta favorită atunci când ai nevoie de o pauză?

Sursa foto: Photo by Anete Lūsiņa on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri