9 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 160 share-uri

Nu contează cine este împotriva ta, atâta timp cât tu ești de partea lui Dumnezeu! Vei fi protejat, sprijinit, iubit și vei ajunge acolo unde îți este menit să fii!

Nu trebuie să îți faci griji pentru oamenii care nu te înțeleg, te critică, te dezaprobă și care te fac să simți că nu meriți nimic din ceea ce îți dorești! Nu trebuie să iei seamă la răutățile care ți se spun, pentru că acestea reprezintă credințele limitative ale celorlalți.

Ești mai mult decât ceea ce cred cei din jur despre tine. Ești mai mult decât o acțiune, o decizie, o vorbă! Ești un întreg Univers pregătit pentru tot ceea ce este și tot ceea ce va urma. Ești gata oricând să o iei la început, să te ridici de jos și să privești înainte cu și mai multă încredere.

Pune-ți speranța în Dumnezeu și vei vedea că El nu te va lăsa. Atunci când nu ai cui să ăi spui fricile tale, visele, dorințele și planurile de viitor, oferă-le Lui, pentru că va știi ce să facă cu ele și cum să le aranjeze spre folosul tău!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Nu contează cine este împotriva ta, atâta timp cât tu ești de partea lui Dumnezeu! Vei fi protejat, sprijinit, iubit și vei ajunge acolo unde îți este menit să fii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri