Ești fan al modei street? Aștepți Black Friday, pentru că ai de gând să vânezi încălțăminte, haine și accesorii la un preț mai mic, la care te gândești de mult timp? De Black Friday poți obține multe produse din lista intitulată "streetwear must have" la prețuri mai mici. Ce articole vestimentare de la branduri cunoscute merită în mod deosebit să fie incluse printre obiectivele tale? Iată-le!

Sneakerși iconici

Black Friday este ocazia perfectă pentru a achiziționa oricare dintre modelele emblematice de sneakerși marca Nike la prețuri mai mici. Un exemplu este versiunea Nike Air Force 1, cu care la fiecare pas vei căpăta tot mai multă încredere. Designul lor universal a atras atenția pasionaților de sneakerși de mulți ani și nu este deloc surprinzător. La Sizeer vei găsi diferite variante ale acestei încălțăminte emblematice pentru el, pentru ea și pentru copii. Le vei alege pe cele cu partea superioară joasă sau pe cele peste gleznă? Oricare ar fi modelul Air Force 1 pe care îl alegi, acești pantofi nu numai că îți vor completa perfect ținutele. Amortizarea Nike Air va adăuga un plus de dinamism pașilor tăi și va permite să te deplasezi ușor. Ce alți pantofi sport merită să cauți la Sizeer de Black Friday? Poate că sneakerșii în stil baschetbalistic marca Jordan ți-au atras de mult timp atenția? Încălțămintea legendară din anul 1985, modelul Jordan Air 1 Mid, încă domnește pe străzi. Versiunile all in white, all in black sau cele colorate vor conferi un plus de originalitate outfit-urilor tale? Decizia îți aparține! Îți place să privești orașul de sus? De ce să nu te răsfeți cu o pereche de încălțăminte Black Friday cu talpă masivă, cum ar fi faimoșii daddy shoes de la Fila? Profită de această oportunitate înainte ca alții să o facă!

Tenișii de la Vans și Converse

Acesta este un alt tip de încălțăminte care merită vânat de Black Friday. Sneakers creează dependență și oricine s-a îndrăgostit cel puțin o dată de stilul lejer al brandurilor Vans sau Converse, tânjește după următoarele croieli, modele și culori. Pe de altă parte, atunci când prețurile scad, merită să te răsfeți cu modele clasice de la mărci care nu se demodează niciodată. Un exemplu este reprezentat de pantofii cu partea superioară redusă Vans Old Skool - chintesența stilului distinctiv al mărcii. În culorile negru, alb-negru sau alb-verde, modelul poate fi purtat cu majoritatea ținutelor, la fel ca și cea mai recentă versiune în carouri. Black Friday este, de asemenea, o oportunitate de a adăuga în garderoba ta tenișii iconici de la Converse cu partea superioară înaltă. Modelul Chuck Taylor All Star High Core se bucură de un adevărat succes. Dacă, pe de altă parte, îți dorești să porți teniși marca Converse de culoare albă toamna și în anumite zile de iarnă, cumpără versiunea Chuck Tonal Leather cu partea superioară din piele naturală și bucură-te de lejeritatea acestor pantofi și în lunile mai reci ale anului.

Încălțăminte outdoor

De Black Friday ai de gând să-ți faci provizii de încălțăminte care să te servească în perioada mai rece și în care vei petrece zile active în aer liber? Vezi promoțiile pentru pantofii outdoor la Sizeer. Încălțămintea pentru activități speciale de la branduri precum adidas, Nike, Timberland sau Helly Hansen va conferi ținutelor tale de toamnă și iarnă un caracter inedit și la modă. Marca americană Timberland oferă încălțăminte outdoor în culori pământii, cu șireturi interesante. Modelul Killington se va potrivi în special în ținute casual, în timp ce versiunea Solar Wave Mid va fi ideală pentru outfit-urile casual de iarnă pentru ieșirile în oraș. În schimb, modelele marca adidas - în special cele cu partea superioară joasă - au un aspect sportiv, astfel încât poți înlocui cu ușurință sneakerșii cu acestea, mai ales dacă urmează să te plimbi pe un teren accidentat.

Cele mai bine vândute haine streetwear

De Black Friday, merită, de asemenea, să cauți haine care, separat, vor oferi o bază pentru o varietate de stiluri și, împreună cu încălțămintea menționată mai sus, vor crea un look complet. Aceștia sunt cu siguranță pantaloni din denim, un tricou alb și un hanorac oversize. În ceea ce privește prima parte a ținutei, Black Friday este o șansă de a obține blugii iconici de la Levi's la un preț mai mic. La Sizeer vei găsi o varietate de croieli ale acestora - drepte, conice și evazate, cu aspect șters sau uniform. Același lucru este valabil și pentru tricourile basic de culoare albă. Optezi pentru un branding subtil, precum modelele de la Nike și adidas, sau pentru imprimeuri îndrăznețe pe fond alb, precum tricourile marca New Era? De Black Friday îți poți permite mai multe, așadar adaugă la tricoul tău un hanorac oversize universal. Opțiuni excelente pentru ea și pentru el sunt cele oferite de marca New Balance și cele create pentru ea de brandurile adidas, Vans și ellesse.

Ai deja stabilită provocarea de Black Friday? Vânează îmbrăcăminte în stil streetwear la prețuri atractive de pe https://sizeer.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri