Interviu cu Karina Simion - mama lui Marc, cea care a îmbrățișat maternitatea și nu i-a mai dat drumul

30 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Karina Simion este mama lui Marc, băiețelul ei de 5 ani care i-a schimbat felul în care iubește, se iubește, își trăiește viața. Ea ne-a povestit despre primele momente de proaspătă mămică, provocările creșterii unui copil într-un oraș aglomerat precum este București, dar și ce și-ar dori ca Marc să își amintească din copilăria lui. 

În noua ediție Beautiful Minds am avut-o invitată pe Karina Simion, cea care emoționează mame și nu numai, prin scrierile sale pe care le face publice. Cu mult curaj, fragilitate și inima plină de iubire, Karina transformă orice emoție pe care o simte în rânduri emoționante, care la rândul lor se preschimbă în lacrimile din colțul ochiilor.

Karina Simion este mama lui Marc, băiețelul ei de 5 ani care i-a schimbat felul în care iubește, se iubește, își trăiește viața. Ea ne-a povestit despre primele momente ca proaspătă mămică, provocările creșterii unui copil într-un oraș aglomerat precum este București, dar și ce și-ar dori ca Marc să își amintească din copilăria sa.

Este greu să fii părinte, dar mai ales mamă. În creșterea unui copil vorbim despre weekenduri care sunt adesea agitate, responsabilități luate în serios, pupici de noapte bună, îmbrățișări de după grădiniță, asigurarea că puiul de om este în siguranță și multe altele. Mamele își rup bucăți din suflet pentru zâmbetul cald al celor care le strigă "mami!"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Vă invit să vizionați un interviu de suflet. Iar dacă nu aveți încă un copil, după acest interviu sigur vă veți dori unul :).


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri