30 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cum să trăim cu 8 ani mai mult?. Întrebare la care răspunde Dr. Raluca Anton, în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar.

Cum să trăim cu 8 ani mai mult?. Întrebare la care răspunde Dr. Raluca Anton, în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar. În plus, în cadrul aceluiași episod, cea mai bine vândută autoare a momentului, în România, dezvăluie care sunt căile pe care le putem urma pentru a avea un cuplu stabil și fericit.

Prima sa carte – Terapie 1 la 1 cu sinele tău – s-a epuizat în doar 24 de ore, făcând din doamna doctor în psihologie un veritabil specialist și în publicistică. Ce a fermecat mii de oameni care i-au așteptat cu sufletul la gură cartea? Ce putem afla direct de la ea, învăța și aplica acasă ca să avem o relație firească în primul rând cu noi înșine, și ulterior, în cuplu și societate?

MANUAL PENTRU CRIZA RELAȚIILOR. CUM SĂ TRĂIM CU 8 ANI MAI MULT? DR. RALUCA ANTON | Fain & Simplu 086

Vino la prima întâlnire a comunității „Fain & Simplu”

Mai mult decât atât, pe 15 octombrie ai ocazia să o întâlnești față în față pe dr. Raluca Anton, în cadrul primei întâlniri a comunității „Fain & Simplu” pe care Mihai Morar a denumit-o „CONFERINȚA DESPRE MINTE ȘI SUFLET”, eveniment care va fi găzduit de Ateneu Român.


„A doua zi după ziua mea, vă invit la #FainsiSimpluXAteneu, la un “Ateneu al Minții și al Sufletului”. Înainte de a exista cea mai frumoasă clădire a Bucureștiului, a existat Societatea “Ateneul Român”, care avea ca scop educația clasei de mijloc cu ajutorul cursurilor și conferințelor. Asta a fost, de la început, Ateneul Român. Și asta mi-am propus, de la început, și pentru Fain & Simplu. Așadar, cu emoție, dar curaj, vă anunț că sâmbătă, pe 15 octombrie, voi găzdui prima conferință cu “mințile” voastre preferate, pe scenă, și cu “sufletele” acestei comunități în sală. Pentru că eu cred că “Fain & Simplu” a devenit o comunitate cât o societate.”, a declarat Mihai Morar.

Alături de el, la acest eveniment care-i va bucura, printre altele, și împlinirea vârstei de 41 de ani, îi va mai avea alături și pe Prof. Dr. Constantin Dulcan, Prof. Dr. Acad. Vlad Ciurea și pe Paul Olteanu, Mind Architect.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri