29 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Vreau să îți amintești iubirea. Ea a fost acolo dintotdeauna și va fi pentru totdeauna! Restul lasă-le în inima mea. Toate amintirile astea sunt păstrate vii aici, în mine, și le trăiesc an de an, cu fiecare zi de naștere a ta. 

Dragul meu copilaș,

Nu îmi vine să cred ce mare ai crescut și iată ce clipe frumoase trăim împreună. Tot ceea ce am visat atunci când erai în burtica mea s-a îndeplinit și chiar mai mult. Nu am mai cunoscut niciodată o iubire ca a ta, nu am mai simțit niciodată curajul de a face orice pentru a te știi protejat și fericit.

Tu nu îți vei aduce aminte niciodată, însă primele clipe cu tine mi-au schimbat complet viața. La fel de bine am întipărite în minte și ultimele momente cu tine în burtică, ultima noapte în care am dormit nedezlipiți la propriu, poate ți se pare amuzant, dar îmi amintesc chiar și pe ce parte am dormit și cum mi-a sunat telefonul pentru a ma trezi să merg la maternitate.

Țin minte frica mea, emoțiile copleșitoare, răsăritul din acea zi de toamnă...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica? Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Țin minte seara de dinainte când am cutreierat tot orașul, ultimele cumpărături, felia de tort de ciocolată în seara târzie dinainte ca tu să vii pe lume.

Și de altfel cum aș putea să nu le țin minte? Pentru mine sunt TOTUL. Tot ce am, tot ce sunt acum, începutul nostru, bucuria primelor clipe mamă-bebeluș.

Retrăiesc în fiecare an aceeași frică de dinainte să te fi născut și știu sigur că cineva acolo sus a avut grijă de noi, ca după toată agitația din sala de nașteri să ne putem strânge fericiți în brațe și cu lacrimi pe obraji...

Nu îți vei mai aminti prima interacțiune cu mine, nici trupul meu abia trezit din anestezia generală care te-a primit cu căldura lui, cu iubire infinită, cu lapte de mamă ce curgea de atâta timp...Nici durerile mele, nici nopțile nedormite, nici rănile de la sâni, nici alinarea din miezul nopții, nici plimbările zilnice, nici prima băiță, nici primul rostogolit, nici cântecele mele de noapte bună, nici zilele când ne aveam doar pe noi...

Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”

Vreau să îți amintești iubirea. Ea a fost acolo dintotdeauna și va fi pentru totdeauna! Restul lasă-le în inima mea. Toate amintirile astea sunt păstrate vii aici, în mine, și le trăiesc an de an, cu fiecare zi de naștere a ta.

Cu drag,

Cea pe care ai ales-o să îți fie mamă


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri