Ingrediente:
1 kg de dovlecei
2-3 căței de usturoi
120 gr de maioneză
100 gr iaurt gras
sare și piper după preferințe
Mod de preparare:
Se spală dovleceii și se taie cubulețe de mărimea potrivită, după care se fierb timp de 20 de minute, sau până când ajung să fie foarte moi. Așteptăm să se răcească puțin și îi zdrobim, până când ajungem la textura unui piure.
Ulterior, se lasă la scurs pentru cel puțin jumătate de oră, după care se pune într-un bol, alături de usturoiul răzuit, maioneza și iaurtul. Se amestecă bine și se presară sare și piper. Înainte de a servi, se lasă la frigider pentru o oră.
Poftă bună!
Descoperă cate calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie