Nu sunteti curiosi sa descoperiti ceea ce se afla dincolo de 2010? Nu va intriga ceea ce se ascunde in miezul lui 2011, preambulul care ne arunca la picioarele misteriosului 2012, an pe seama caruia circula cele mai bizare, controversate si intunecate ipoteze?

Scorpion - Astrele vuiesc de furtunile sentimentale care sunt prevazute in astrograma Scorpionului. Este pentru prima oara de ceva ani incoace de cand Scorpionul nu stie cum sa-si gestioneze trairile interioare si cum sa faca fata acceselor inegale de iubire, singuratate, posesivitate, indiferenta si din nou… iubire. Pe plan sentimental, Scorpionul incheie un vechi ciclu inceput in 2010 care il obliga sa deschida bine ochii si sa vada ceea ce isi doreste cu adevarat de la partener in viitorul apropiat. Prima decada a anului il prinde cu tentative de a fi mai liber, mai independent, tentative care nu sunt tocmai pe placul partenerului, dar care deschid noi perspective Scorpionului. In a doua decada a lui 2011, pentru mentinerea armoniei in relatia cu partenerul de viata se recomanda mai multa prudenta, intelegere si empatie fata de persoana iubita. Pe plan profesional, te indrepti cu pasi siguri si precisi spre rezultate concrete si promitatoare, iar Saturn iti reactiveaza creativitatea chiar daca efecte pecuniare pe masura eforturilor tale vor fi resimtite abia in 2012.

Sagetator -Se spune ca Sagetatorul nu va fi ocolit in 2011 de castiguri suplimentare si neasteptate, cu precadere in a doua parte a anului, chiar daca avansarea ierahica este amanata pentru un eventual 2012. Jupiter care intra pentru o perioada de timp indelungata in casa Sagetatorului, urmat de un Pluton retrograd, ne infatiseaza un Sagetator care este pus in situatii diverse in care trebuie sa se elibereze din anumite constrangeri si presiuni carora a fost supus in mod constant in ultima vreme. Se mai spune ca 2011 va fi un an de referinta pe plan sentimental in care vor avea loc, in mod voit si deliberat, mari schimbari: fie o reinnoire a unei vechi relatii si ruperea celei actuale, fie impacarea din nou, fie schimbarea domiciliului actual intr-o locatie indepartata, achizitionarea unei locuinte noi sau o decizie majora care va schimba complet look-ul viitorului personal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri