8 Iulie 2022 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Brioșele cu căpșuni le putem pregăti în această vară fie ca desert, fie ca o gustare rapidă în drum spre destinația de vacanță.

Brioșele cu căpșuni sunt o alternativă sănătoasă a deserturilor pe care le găsim în comerț, dar și o idee de gustare pentru pachetul pe care îl luăm cu noi în mașină, atunci când ne îndreptăm spre destinația de vacanță.

Ingrediente:

  • 250 gr de faina
  • 150 gr de zahar
  • 3 lingurițe de praf de copt
  • 1 pliculeț de zahar vanilat
  • un varf de cutit de sare
  • 200 ml de lapte gras
  • 50 ml de ulei
  • 1 ou
  • 250 gr de capsuni

Mod de preparare:

Într-un bol încăpător se pun ingredientele uscate: faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt și sarea. Se amestecă până se întrepătrund.
Într-un alt bol se bate oul si se amesteca cu laptele și uleiul. Această compoziție se adaugă peste ingredientele amestecate mai sus. Se adaugă apoi 3/4 din cantiitatea de căpșuni (care au fost tăiate în sferturi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Se pune compoziția în formele de brioșe, peste care se adaugă deasupra restul de căpșuni tăiate. Tava se pune în cuptorul preîncălzit pentru 20-25 de minute.

Poftă bună!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri