Ego-ul, otrava iubirii – diferența despre iubire și falsa iubire, într-o nouă carte semnată Ana Maria Ducuță

6 Iulie 2022 publicat în Lifestyle 364 share-uri

În noua sa carte, Ego-ul, otrava iubirii, Ana Maria Ducuță a lăsat scris gândurile sale pline de înțelepciune, frânturi din viață, poezii emoționante, dar și idei aplicabile în orice poveste de iubire pe care o trăim de-a lungul vieții.

Cât de frumoasă și împlinitoare este adevărata iubire, atât de otrăvitoare este falsa iubire. Este nevoie să experimentăm de-a lungul vieții mai multe forme de iubire și doar așa ne vom putea opri în brațele celui în care sufletul nostru se poate odihni.

Ana Maria Ducuță, doctor în istorie și autor, scrie și vorbește în emisiunile sale despre iubire, relații, legăturile interumane și ne povestește ce înseamnă cu adevărat sentimentul după care tânjim cu toții, dragostea necondiționată.

În noua sa carte, Ego-ul, otrava iubirii, Ana Maria Ducuță a lăsat scris gândurile sale pline de înțelepciune, frânturi din viață, poezii emoționante, dar și idei aplicabile în orice poveste de iubire pe care o trăim. Așa cum ne-a obișnuit autoarea, filele cărții sale sunt pansament pentru suflet, fiind asemenea unui loc în care te retragi pentru a-ți liniști inima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Ana Maria Ducuță ne aduce aminte, ca de fiecare dată, să ne aplecăm asupra sufletului nostru, să îl ascultăm, să îi înțelegem nevoile, și, după toate acestea, vom afla toate răspunsurile pe care le căutăm.

Iubirea toxică este cu adevărat o forță distrugătoare și poate schimba radical un om, însă este important să reușim să extragem partea bună din orice poveste, să nu ne închidem inima cu lacătul și să credem cu adevărat în iubire. Pentru că, iubirea chiar există...iar cel mai sigur loc în care ea și-a făcut culcuș este mai aproape decât ne imaginăm, și anume chiar în interiorul nostru.

Carte Ego-ul, otrava iubirii poate fi comandată aici: https://bit.ly/3RciHiD


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri