5 Iulie 2022 publicat în Lifestyle 40 share-uri

Peștele proaspăt consumat alături de câteva legume de sezon este deliciul oricărei mese de prânz.

Peștele proaspăt consumat alături de câteva legume de sezon este deliciul oricărei mese de prânz. Dorada se prepară rapid, are puține oase și este un pește alb delicios, preferat, în special, de cei mici.

Ingrediente:

o bucată de doradă proaspătă

2 dovlecei

sare

piper

ulei

opțional: jumătate de lămâie

Mod de preparare:

Peștele se curăță de solzi, se taie capul, coada (după preferințe), se spală foarte bine și se usucă cu un prosop de bucătărie. Lămâia se taie în felii și se așează în interiorul peștelui. Se asezonează cu sare și piper.

Se toarnă puțin ulei în tigaia de grătar și se rumenește peștele 2 minute. Se bagă apoi în cuptorul preîncălzit pentru 20-30 de minute.

Dovleceii se curăță și se taie rondele, se pune peste ei sare și piper după preferințe și se pun pe grătar, întorcându-i pe ambele părți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

O masă de prânz rapidă și delicioasă! Poftă bună!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri