Peștele proaspăt consumat alături de câteva legume de sezon este deliciul oricărei mese de prânz. Dorada se prepară rapid, are puține oase și este un pește alb delicios, preferat, în special, de cei mici.
Ingrediente:
o bucată de doradă proaspătă
2 dovlecei
sare
piper
ulei
opțional: jumătate de lămâie
Mod de preparare:
Peștele se curăță de solzi, se taie capul, coada (după preferințe), se spală foarte bine și se usucă cu un prosop de bucătărie. Lămâia se taie în felii și se așează în interiorul peștelui. Se asezonează cu sare și piper.
Se toarnă puțin ulei în tigaia de grătar și se rumenește peștele 2 minute. Se bagă apoi în cuptorul preîncălzit pentru 20-30 de minute.
Dovleceii se curăță și se taie rondele, se pune peste ei sare și piper după preferințe și se pun pe grătar, întorcându-i pe ambele părți.
O masă de prânz rapidă și delicioasă! Poftă bună!
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă