Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii „Mădălin Ionescu Show” de la Metropola TV, a fost recompensat aseară pentru senzaționala activitate pe care a avut-o de-a lungul carierei sale ca și ziarist.

Talentul, devoțiunea și responsabilitatea, toate acestea puse în slujba profesiei de jurnalist, i-au fost recunoscute de către Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

„Sunt onorat să primesc o astfel de distincție, cu atât mai mult cu cât ea vine după un an și ceva în care am propus publicului un nou format tv, pe care nu puini îl consideră spațiul celor mai spumoase, tranșante, smart și în același timp surprinzătoare dezbateri ale momentului.

Deși nu luptam cu mijloace egale, “Metropola TV” fiind o televiziune foarte tânăra, maniera deseori ieșită din comun a abordarilor a făcut ca “Mădălin Ionescu Show” să nu rămână neobservat și să își creeze un public propriu, în creștere permanentă.

Premiul “Eminescu, ziaristul”, dublat de distincția “credință și loialitate” (față de meseria de jurnalist) mă bucura enorm! Eminescu a fost și un colos al publicisticii, fiind un jurnalist extrem de impetuos, inteligent, contondent și pasionat. Mulțumesc “Uniunii Ziariștilor Profesioniști” pentru că a remarcat efortul meu din ultima perioadă și promit să ridic și mai tare ștacheta!”, a declarat vedeta Metropola TV, Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu Show se difuzează, la Metropola TV, de luni până joi, în direct, de la ora 21.00.

Televiziunea Metropola TV poate fi urmărită pe reţelele:

RCS&RDS – 123

TELEKOM – 125

INES IPTV – 191

NextGen – 12

ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO

Vodafone – 804


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri