8 Iunie 2022 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Mama este cea mai importantă persoană din viața unui copil, iar pentru iubirea nemărginită și suportul necondiționat, am ales cele mai frumoase citate despre cea care ne-a dat viață.

Iată cele mai frumoase citate despre mame:

  1. Brațele mamei sunt mai liniștitoare ca orice altă îmbrățișare. – Prințesa Diana
  2. Dumnezeu nu putea fi pretutindeni, așa că a creat mamele. – Rudyard Kipling
  3. Viața nu vine cu un manual, vine cu o mamă.
  4. Când îți privești mama privești cea mai pură iubire pe care o vei cunoaște vreodată. – Charley Benetto
  5. O mamă bună face cât o sută de profesori. – Proverb italian
  6. Sunt locuri în inima ta despre care nici nu știi că există până când nu iubești un copil. – Anne Lamott
  7. Mama este cea care poate înlocui pe oricine dar al cărui loc nu poate fi luat de nimeni altcineva. – Cardinalul Mermillod
  8. Mamele sunt precum nasturii, țin totul împreună.
  9. Dintre toate darurile pe care viața ți le poate oferi o mamă iubitoare este cel mai mare dintre toate.
  10. Să fii mamă înseamnă să afli despre puteri pe care nu știai că le ai și să te lupți cu frici care nu știai că există.
  11. Maternitatea este ceva unic. Îți dă puterea de a te îndrăgosti de cineva înainte de a-l vedea. Îți dă instincte extraordinare pentru a avea grijă de cel mic. Îți dă energie să mergi mai departe oricât de obosită ai fi. Și îți crește inima și o umple cu mai multă dragoste decât ai simțit vreodată.
  12. O dragoste atât de puternică precum cea a mamei își lasă amprenta asupra vieții tale. Să fi fost iubit atât de profund ne va proteja pentru totdeauna. – J.K. Rowling
  13. Nimic nu se compară cu sentimentul că ții întreaga lume în brațe. 🙂 / There’s no feeling like the feeling of holding your world in your arms.
  14. Să fii mamă este inconveniența splendidă de a fi totul pentru cineva. / Motherhood is the exquisite inconvenience of being another person’s everything.
  15. Știi că ești mamă atunci când în loc să o judeci pe mama bebelușului căruia i se îndoaie șiroaiele de lacrimi în barbă te bucuri că nu e copilul tău cel care plânge.
  16. E greu să fii mamă. E greu să te trezești în fiecare dimineață știind că copilul tău se bazează pe tine. E greu când simți câteodată că lumea ta s-a micșorat. Dar vreau să-ți amintesc că tu ești întreaga lume pentru micuțul tău. Tu ești casa lui, hrana lui și siguranța lui. Tu ești totul pentru el și sper ca și în zilele cele mai grele să îți amintești cât de specială ești. În mod special pentru micuțul tău copilaș.
  17. Copiii zic că țip când ridic vocea. Eu o numesc discurs motivațional pentru cei care au urechi să audă.
  18. Învață-ți copiii că să fii cel mai deștept sau cel mai cool nu îi va duce prea departe. Dar bunătatea și generozitatea vor conta în fiecare aspect al vieții lor pentru întreaga lor viață…
  19. Dorința mea cea mai mare este ca puii mei să știe cât de mult îi iubesc și să treacă prin viață știind că se pot întotdeauna baza pe mine.
  20. Nu am înțeles cu adevărat ce înseamnă dorul până când nu am întins mână după mâna mamei mele și nu era acolo.
  21. Să fii mamă nu e ușor dar e sigur cel mai bun job pe care l-ai putea dori vreodată.

    Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri