23 Mai 2022 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Vremea concediilor este aici și deja visăm cu ochii deschiși la zilele în care singurele noastre griji vor fi la care terasa să ne așezăm și cum ajungem mai ușor la obiectivele pe care le-am trecut pe lista ”de vizitat”.

Însă, până atunci, organizează o listă pe care să scrii tot ce ai de făcut: bagaj, vopsit cu o vopsea profesionala de par, de cumpărat anumite lucruri indispensabile în călătorii și multe altele. E important să te simți bine în pielea ta în vacanță, de aceea îți recomandăm să îți vopsești părul cu maximum două săptămâni înainte și să pleci cu manichiura și pedichiura proaspăt făcute.

Azi îți venim în ajutor cu o listă de cinci lucruri pe care să nu le uiți acasă și obiceiuri pe care să ți le formezi pentru a avea parte de un concediu cât mai lipsit de griji.

Cinci acțiuni pe care să le faci înainte de fiecare vacanță

Nu vom include aici căutarea de cazări și modalități de a ajunge la locația respectivă, pentru că suntem convinse că deja acestea sunt plănuite și achiziționate de multă vreme deja. Și dacă nu achiziționate încă, acesta este următorul pas decisiv pe care îl vei face.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica? Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Vom vorbi despre lucruri mărunte, însă care au o mare însemnătate odată ce le duci la capăt. Cu siguranță vei vedea diferența dintre organizarea acestui concediu și cele anterioare.

1. Fă o listă

Toată organizarea pornește, de fapt, de la liste: liste cu ce ai de cumpărat, liste cu ce pui în bagaj, liste cu locurile pe care dorești să le vizitezi.

Chiar dacă ai auzit mereu vorbindu-se despre acest subiect, însă nu ai încercat niciodată să te organizezi în felul acesta, poate ar fi bine să începi acum. În plus, punând lucrurile pe hârtie, fie ea și virtuală, ele nu nu se vor mai învârti repetat prin minte și te vei relaxa mai ușor.

2. Organizează-ți hainele

Acest pas ține foarte mult de locația în care urmează să ajungi și de tipul de bagaj pe care îl vei avea.

Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Dacă vei ajunge undeva la munte, vei împacheta hainele și accesoriile în concordanță cu activitățile de acolo; dacă vei ajunge la mare la fel; în orașe la fel.

Ce este important, însă, este să îți creezi outfiturile încă de acasă și așa vei fi sigură că nu îți vei încărca bagajul cu lucruri pe care nu le vei purta deloc. Economisești spațiu și ești mult mai organizată în același timp. Îți recomandăm să alegi o schemă de culori pe care să le poți combina - astfel, vei avea certitudinea că fiecare piesă se potrivește cu celelalte.

3. Medicamente și plasturi

Știm că nu vrei să te gândești la ce se poate întâmpla neplăcut, însă este mai bine să fii prevăzătoare și să ai la tine un kit de medicamente de bază și plasturi, atât pentru înțepături sau tăieturi, cât și pentru bătături.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Principiile de bază ale mașinii CNC

Toate acestea îți vor da un sentiment de liniște, știind că le ai la îndemână și că nu trebuie să le cauți prin farmacii străine în caz că ai nevoie de ele.

4.Pune în bagaj un rucsac extra, pliabil, sau o traistă

Indiferent dacă stilul tău este unul sport, smart casual sau elegant, în concediu oricum faci compromisuri și adopți unul care să fie la granița celor de mai sus.

Oricare ar fi cel ales, este important să ai mereu la tine un rucsac mic sau o traistă în care să pui cumpărăturile care ți se așează-n drum sau să ai mereu la îndemână o haină mai groasă sau o eșarfă în caz că te prinde seara pe drumuri.

5. Gândește-te la suveniruri

În general, cam peste tot pe unde mergi, sunt aceleași suveniruri. Se poate însă să te gândești la tine și la ce ți-ai dori să ai neapărat din regiunea în care mergi și acum ne vom întoarce la punctul cu organizarea bagajului.

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Cu cât vei fi mai ordonată și vei alege stilul minimalist, cu atât vei avea mai mult loc în bagaj pentru suveniruri pentru cei dragi, dar și pentru tine.

Concediul este acea perioadă pe care o aștepți mereu cu mult entuziasm, iar pregătirile sunt momentele care te ajută să intri și mai bine în atmosferă.

Urmează pașii de mai sus și cu siguranță îți vei lua de pe cap câteva griji legate de călătorie. Organizarea este deosebit de importantă, așa că fă-o ca la carte și îți vei mulțumi mai târziu!

Credite foto: Dev Asangbam, Anete Lūsiņa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri