Poți să cumperi veste din blană naturală și din magazinele online, nu doar din mediile fizice de achiziție. Este important, însă, să știi cum să te ferești de riscuri – ne atrag atenția experții.

Informarea este o măsură de protecție, ce te va ajuta să te ții departe de investiții greșite, respectiv de calitatea slabă a produselor. În întâmpinarea ta venim cu o lista de sfaturi concrete de care să ții cont înainte să cumperi blănuri din spațiul online. Pune-le în aplicare și vei reuși să faci achizițîi durabile de veste din blana naturala, prin doar câteva click-uri. Simplu!

1. Notorietatea brandului

Pentru că au un cost de achiziție crescut, hainele de blană nu se pot cumpăra din orice magazin, fără să te informezi în prealabil. Experții îți recomandă să ții cont de notorietatea brandului, atunci când alegi mediul de achiziție. De exemplu, există case de blănuri în România înființate încă din 1939, cu un istoric și o tradiție pe piață, ce îți pot garanta autenticitate și profesionalism. Haina de blană este un simbol al luxului în domeniul vestimentar, prin urmare și mediul de achiziție trebuie să respecte standardele superioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

2. Proveniența articolelor vestimentare

Atunci când cumperi o haină de blană, trebuie să știi dacă a fost realizată în atelierul propriu al magazinului sau este adusă din import. Dacă prima varianta se aplică în cazul produsului pe care vrei să îl cumperi, este important să ai câteva informații adiționale. Cel și cel mai important: de unde au fost procurate materiile prime. Magazinele de lux îți vor oferi această informație, în mod transparent, și vei vedea că materia prima este procurată de la cele mai mari burse de mărfuri din lume, precum Saga, Kopengagen Fur și altele.

3. Valabilitatea certificatului de garanție

Un alt aspect esențial de care trebuie să ții cont, înainte de a plăti contravaloarea produsului, e perioada de valabilitate a certificatului de garanție. Magazinele sunt obligate, prin lege, să îți ofere acest certificat de fiecare dată când cumperi o haină de blană naturală. Dar cât este el valabil? Deși legislație prevede o perioada de 30 de zile, sunt magazine de lux în România care extind valabilitatea certificatului la 3 – 5 ani. Aceasta este o dovadă de încredere și, implicit, o măsură de siguranță pe care o poți lua prin alegeri bune.

4. Verifică dacă magazinul este sau nu certificat Furmark

Hainele care poartă eticheta Furmark îți pot oferi informații esențiale despre proveniența materiei prime și calitatea acesteia. Eticheta conține o serie unică ce ii conferă cumpărătorului dreptul de a verifică: originea pieilor, bursă de la care au fost achiziționate, firma care le-a argasit, numele manufacturierului, precum și brandul care a comercializat-o. Evidența stocurilor este foarte strictă în cadrul Furmark și este un semn cât se poate de bun să vezi această eticheta la produsul pe care intenționezi să îl achiziționezi.

Cauți haine din blană de zibelină, chinchilla, vulpe, vizon sau altă variantă? Alege Casa de Blănuri MG

Dacă vrei să cumperi de pe Internet în siguranță, alege Casa de Blănuri MG și nu vei avea niciun risc. Acest magazin de lux din România este înființat în 1939 și se plasează încă în topul comercianților de renume.

Magazinul face parte din primele 20 de branduri de la nivel global certificate Furmark și oferă 3 – 5 ani de garanție la produsele din blana de zibelina, blană de vulpe, blană din miel tibetan, blană de nurcă s.a.m.d..


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri