13 Mai 2022 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Nu a fost ușor drumul pe care l-ai parcurs până aici. Poate nu va fi nici de acum încolo. Însă, o versiune ma veche de a ta este, fără doar și poate, mândră de tot ceea ce ești astăzi!

Când începi un nou capitol din viața ta, nici nu te gândești de fapt ce anume îți va aduce Universul în cale. Câte lecții de trăit, câte lucruri de asimilat, câtă înțelepciune de câștigat, câtă iubire de dat...și de regăsit în cele mai neașteptate moduri.

Câteodată, planul Divinității este mult mai bun decât cel la care te gândești tu, așa că, în doar câteva momente, viața poate lua o întorsătură pe care nu ți-o imaginai niciodată.

Totuși, după ce durerea se așează, după ce îmbrățișezi acceptarea, după ce tensiunea s-a dus și în sufletul tău a revenit liniștea, atunci îți vei da seama că ai motive pentru care merită să fii mândru cu adevărat de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Iar într-unul din acele momente, eu mi-aș spune așa...

Bună, draga mea, cea din viitor!

Sunt atât de curajoasă și puternică, încât nici dacă cineva mi-ar fi spus că sunt în stare de atât de multe lucruri nu l-aș fi crezut. Am trecut în toți anii aceștia prin adevărate bătălii, iar de fiecare dată m-am ridicat cu fruntea sus.

Îmi iubesc sufletul pentru că a rămas atât de curat, în ciuda tuturor situațiilor pe care nu le-aș fi meritat. Dar le-am primit. Și poate le voi mai primi. Am încredere că știu să mă descurc în ABSOLUT orice împrejurare.

În mine arde un foc puternic, cu toate că în timp voi învăța să îl mai domolesc. Chiar și așa, știu sigur că îl voi păstra adânc ascuns în mine pentru a mă ridica atunci când voi simți trădarea, abandonul, singurătatea.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Sunt foarte mândră de mine! Sunt o femeie pe cinste! Mă iubesc mult!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri