Te-ai hotărât că este timpul să-ți întemeiezi o familie sau plănuiești să rămâi din nou însărcinată? Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. Aceste aspecte te vă vor ajuta în acest demers și este bine să le luați în considerare înainte de a încerca să concepeți.

Iată mai jos câteva lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să rămâi însărcinată.

Întrerupeți tratamentul contraceptiv

Unele metode de contracepție, cum ar fi prezervativele masculine și feminine, diafragma și planificarea naturală nu vă vor perturba ciclurile menstruale sau fertilitatea dacă încetați să le utilizați. Cu alte metode, cum ar fi pilula contraceptivă combinată și injecțiile contraceptive, poate dura un timp pentru ca ciclurile menstruale să revină la normal odată ce sunt oprite. Deși nu există niciun motiv pentru care concepția să nu fie încercată imediat, unele femei preferă să aștepte câteva luni înainte de a încerca să rămână însărcinate, astfel încât ciclurile lor naturale să se poată reseta și corpul lor să fie complet pregătit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dr. Tarek Nazer îți spune tot ce trebuie să știi despre sporturile de iarnă și eventualele accidentări la schi Vanessa Ressler: “Îmi doresc să fac lucruri frumoase și purtabile care să treacă testul timpului, să nu se perimeze foarte repede!” 3 Defecte ale Săgetătorilor pe care le pot transforma în SUPERPUTERI

Încercați să concepeți la momentul potrivit

Știați că unul din două cupluri ar putea încerca să conceapă la momentul nepotrivit? Sunt doar câteva zile pe lună când o femeie poate rămâne însărcinată. Făcând sex în ziua ovulației (când corpul eliberează un ou) sau în zilele premergătoare ovulației îți va crește șansele de a rămâne însărcinată. La un moment dat, poate ați auzit că ciclul mediu durează 28 de zile și că ovulația are loc în ziua 14. Aceste două cifre sunt doar valori medii ale datelor colectate. În realitate, majoritatea ciclurilor femeilor nu se potrivesc cu aceste valori „medii”. Urmăriți-vă ciclul cu un test de ovulație. Vă va ajuta să identifici durata propriilor cicluri și data ovulației, așa că nu va fi o simplă presupunere.

30 Cele mai bune citate de Ernest Hemingway, laureat Nobel: te fac să vezi în miezul lucrurilor și al realității vieții! Psihologia din spatele unui manager de succes ”Numai într-un suflet împăcat încape toată lumea deodată”. Citate memorabile si vorbe spirituale de la Iustin Pârvu, marele duhovnic al României

Achiziționați teste de sarcină bune

Deisgur, pentru a putea verifica dacă ești însărcinată ai nevoie de teste de sarcină. Este ideal ca acestea să fie de calitate, deci e bine să te informezi despre acestea înainte de pasul important. Există mai multe branduri de teste de sarcină, dar majoritatea funționează la fel. Unele au precizie mai mare, de aceea este ideal să optezi pentru acelea. Un rezultat pozitiv te poate întrista și descuraja dacă se dovedește a fi fals pozitiv, iar un rezultat fals negativ te poate induce în eroare. Respectă pașii atunci când faci teste de sarcină și alege-le pe cele cu rezultate bune.

Luați acid folic

Luarea unui supliment cu acid folic ajută la prevenirea defectelor tubului neural la copil, cum ar fi spina bifida. De exemplu, în Regatul Unit, ofițerul guvernamental de sănătate recomandă femeilor care doresc să rămână însărcinate și celor care sunt deja însărcinate să ia zilnic un astfel de supliment care conține 400 de micrograme de acid folic. În mod ideal, ar trebui să începeți să îl luați cu trei luni înainte de a încerca să rămâneți însărcinată și pe tot parcursul primului trimestru de sarcină. Când si o dietă sănătoasă, vei obține deja acid folic din alimente precum cerealele fortificate pentru micul dejun, leguminoasele, legumele cu frunze verzi și sucul de portocale, dar este totuși important să iei suplimente, deoarece este atât de greu de obținut numai din dietă.

Cele mai frumoase citate despre femeile puternice Produse și styling: la ce să fii atentă, pentru sănătatea părului tău Miracolul care te va ajuta să rămâi pozitiv chiar și când vei fi înconjurat de negativitate

Rămâneți în formă și aveți o greutate bună

Sarcina îți va pune presiune pe corpul tău, așa că a te menține în formă dinainte te va ajuta când va veni momentul. Dacă ești într-o formă fizică bună înainte de a rămâne însărcinată, îți va fi mai ușor să rămâi activă atunci când vei fi. Exercițiile fizice pot ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a nivelului de energie. În plus, reduce stresul, un factor pozitiv atunci când vine vorba de concepere. A avea o greutate sănătoasă te poate ajuta să rămâi însărcinată, așa că cel mai bine este să încerci să-ți atingi greutatea dorită înainte de a încerca să rămâi însărcinată. Medicul dumneavoastră vă va putea oferi informații despre greutatea dumneavoastră ideală.

Cum să ai o situație financiară stabilă: 3 sfaturi utile pentru a face economii fără efort Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sursa foto: Photo by John Looy on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri