1 Februarie 2010 publicat în Lifestyle 61 share-uri

De ce si cu ce ne-ar ajuta sa stim care este numarul nostru karmic reprezentativ? Numarul karmic este unul dintre cele mai interesante si provocatoare numere in numerologie. Interpretarile numerologice karmice te pot ajuta sa-ti echilibrezi experientele anterioare cu cele ale prezentului, corectand totodata actiunile negative provenite din vietile trecute.

Numarul karmic 4 – Numarul tau karmic este 4? Se poate ca in vietile tale anterioare printre sensurile vietii tale sa se fi numarat descoperirea de sine. Probabil ca ai calatorit in locuri la care altii nici nu au indraznit sa viseze, probabil ca ai incercat prin toate mijloacele posibile si imposibile sa ajungi la cunoasterea suprema de sine, probabil ca ai crezut prea mult in ireversabilitatea karmei, probabil ca ai fost devotat mai mult cauzelor personale, probabil ca misticismul si stiintele oculte s-au numarat printre preocuparile tale esentiale, insa un lucru este sigur in ceea ce priveste karma ta actuata: ai datoria de a te preocupa de echilibrarea karmelor celor din jurul tau. Numarul karmic 4 presupune socializare, comunicarea cu ceilalti, influentarea lor in bine si iluminarea lor. Fericirea ta actuala va fi nu de putine ori echivalenta cu fericirea si linistea persoanelor iubite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Numarul karmic 5 – Prea mult control, prea multa lucididate, maturitate, gravitate, prea multe retineri, abtineri si constrangeri, prea multa logica si calcule matematice atunci cand a fost vorba de lucruri abstracte precum sentimente sau fericire personala. Persoanele cu numarul karmic 5 s-au dezis in multe situatii din trecut de placerile lumesti si dulci, impunandu-si singuri in viata calea rezervei. Au mostenit din trecut incapacitatea de a se bucura de nimicurile si bucuriile mici ale vietii. De aceea, karma ta actuala trebuie sa se bazeze pe impetuozitate, entuziasm, energie si energizare, dorinta de a te bucura la maxim de oamenii din jurul tau, de pasiunea unei profesii, de un talent harazit, de toate evenimentele banale si mici din viata ta. Este foarte posibil ca sub influenta karmelor persoanelor pe care le intalnesti in jurul tau, sa cazi in cealalta extrema, a unei superficialitati extreme.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Numarul karmic 6 – In vietile anterioare, dorinta de lux si de a domina cu orice pret a venit insotita de multe exagerari, excese, lipsa de discernamant, dezordine sentimentala si pasiuni temporare, obstacole si pierderi mai ales de factura materiala. Ai mostenit in prezent dorinta de realizare, iar preocuparile tale sunt centrate pe acumularea bunurilor materiale, a realizarilor, a succesului in cel mai inalt grad posibil. Daca ai ca numar karmic numarul 6, atunci probabil ca una din temerile tale cele mai mari este aceea de saracie. Karma ta actuala ar trebuie sa presupuna armonizarea intr-un anumit punct a valorilor materiale cu cele spirituale. Trebuie sa intelegi ca banii sunt un mijloc, nu un scop si ca o viata corecta, fara inselaciune, manipulare, escrocherii si minciuna, inseamna de fapt mai multa liniste cu tine insati.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri