Sa fii eterna femeie a tuturor, iubirea adevarata a niciunuia. Sa stii ca poti sa iubesti mult, mult mai mult decat o faci acum, sa o simti in fiecare daruire si in fiecare strangere de mana, in fiecare cautatura dragastoasa, in fiecare cuvant frumos pe care il furi din buzele si dorintele vreunui barbat, dar sa nu gasesti omul care ar putea sa faca fata unei astfel de iubiri. FATALITATEA DE A NU FI FEMEIA LUI.

Am trait-o intr-o viata anterioara iubirea la modul absolut. Am amintiri superbe din ea. Stiu ca iubirea mea anterioara a fost mare, prea mare, reala si tragica ca sa fi avut un sfarsit frumos. De aceea imi vreau sfarsitul suprem in clipa de acum cu atata ciuda, ura, patima, ardoare acum. Il vreau cu disperarea si neputinta coplesitoare de a renunta la toate iubirile mele inselatoare, mincinoase, inutile, care ma duc spre nicaieri. Nu pot sa renunt la strigatul din mine in care se impletesc toate: indaratnicie, rautate, frumusete, splendoare. Nu pot sa scap de fatalitatea de a fi femeia tuturor... Si totusi eterna iubita a nimanui.

Stiu ca intr-o viata anterioara am iubit mult, prea mult si prea fara masura, pe nesaturate si cu un nesat infinit. Stiu pentru ca dorinta de a iubi si acum pe masura nu se stinge. Nu vrea sa se stinga. Si am trecut-o prin multe dezamagari, am perpelit-o prin multe paturi, am incercat-o sa o gust de pe buzele multor barbati si am incercat sa o iau cu toata pofta din cele mai patimase si fugitive imbratisari. Dar nu am gasit-o nici in cele mai lungi. Sa fii eterna femeie a tuturor, iubirea adevarata a niciunuia. Sa stii ca poti sa iubesti mult, mult mai mult decat o faci acum, sa o simti in fiecare daruire si in fiecare strangere de mana, in fiecare cautatura dragastoasa, in fiecare cuvant frumos pe care il furi din buzele si dorintele vreunui barbat, dar sa nu gasesti omul care ar putea sa faca fata unei astfel de iubiri. Fatalitatea de a nu fi femeia Lui...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Dana Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri