30 Martie 2022 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Atunci când frica pune stăpânire pe tine, respiră adânc și zâmbește-i cu încredere!

Frica este atât de întâlnită în ziua de astăzi, iar dacă ai vei sta să analizezi vei vedea că fiecare om are cel puțin trei anxietăți la care se gândește în mod constant. Atunci când frica intervine în gândurile noastre, în emoții, în fapte, nimic nu își mai are sensul, iar unele lucruri se destramă încă de dinainte să fi început.

Frica nu te lasă să trăiești și îți ucide cu bună știință speranțele, visurile, idealurile. Atunci când emoțiile negative ne invadează spiritul este momentul să ne dăm un pas în spate și să vedem care este adevărata nevoie a sufletului nostru.

În fiecare dintre noi se află un copil speriat, un copil care are nevoie de mângâiere și de protecție. Apleacă-te asupra ființei mici din tine care cere ajutor și vorbește cu ea cu calm, spunându-i că o vei proteja și că veți fi împreună, indiferent de orice s-ar întâmpla.

Atunci când frica pune stăpânire pe tine, respiră adânc și zâmbește-i cu încredere. Se va face atât de mică încât va dispărea sub ochii tăi, în timp ce inima ta ți se va umple din nou de speranță.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri