30 Martie 2022 publicat în Lifestyle 2941 share-uri

Viața... viața te sperie și te va speria de câte ori va fi necesar până când îți vei pierde frica și îți vei recăpăta credința. Citiți un mesaj minunat și puternic lăsat moștenire de psihoterapeutul Bert Hellinger și vă veți reaminti de lucrurile care contează cu adevărat în viață. 

Bert Hellinger a fost un psihoterapeut german cunoscut îndeosebi pentru crearea metodei sale terapeutice ce poartă numele de “constelație familială” sau “constelațiile sistemice”, metodă experiențială care ne ajută să ne eliberăm și să ne vindecăm de patternurile familiale negative. Bert Hellinger s-a născut în 1925 și a studiat intens filozofia, teologia și pedagogia, devenind ulterior psihanalist și specialist în terapia sistemică familială. Bert Hellinger a părăsit această lume pe data de 19.09.2019. Ne-a lăsat moștenire multe dintre cunoștințele și învățăturile sale, dar și acest text care circulă pe internet…

Viața (de Bert Hellinger)

"Viața te dezamăgește ca să nu mai trăiești cu iluzii și să vezi realitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu ne este permis niciodată ca părinți să invalidăm emoțiile copiilor noștri, să le ocolim, să ne lăsăm stânjeniți de exprimarea lor emoțională. Interviu cu Georgiana Spătaru, psiholog și terapeut, despre emoțiile copiilor noștri Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări!

Viața distruge tot ce este de prisos până când rămâne doar ce este important și ce contează.

Viața nu-ți dă pace ca să încetezi să te mai învinovățești și să accepți totul așa cum “este”.

Viața te va lăsa fără ceea ce ai până când vei înceta să te mai plângi și vei începe să mulțumești.

Viața îți trimite oameni contradictorii ca să te vindece, ca să nu te mai uiți în exterior și să începi să reflectezi la cine ești în interiorul tău.

Foto: Korshunova Anna /Shutterstock

Viața te lasă să cazi iar și iar, până când vei decide să înveți lecția.

Viața te ia de pe un drum și te poartă la răscruci de drumuri până când vei înceta să îți mai dorești să controlezi totul și vei curge asemenea unui râu.

17–19 octombrie: Activarea portalului stelar Arcturus – un canal al vindecării și al abundenței pentru sufletele încercate. Afară din bucla neputinței! 20 februarie este ziua Lunii Noi în Pești. Opriți planeta, vreau să O (Mă) vindec! Val de energie pozitivă Horoscop: Zodiile care (re)găsesc iubirea în Februarie 2023

Viața îți scoate dușmani în cale până când nu vei mai reacționa.

Viața te sperie și te va speria de câte ori va fi necesar până când îți vei pierde frica și îți vei recăpăta credința.

Viața te distanțează de oamenii pe care îi iubeșți până când vei înțelege că nu suntem acel trup, ci sufletul pe care îl conține.

Viața râde de tine de multe și multe ori până când încetezi să mai iei totul atât de în serios și poți râde de tine.

Viața te rupe în câte părți sunt necesare pentru ca lumina să te pătrundă.

Viața te confruntă cu rebeli până când te vei opri din a încerca să controlezi.

Viața îți repetă același mesaj, cu țipete și zgomot dacă este cazul, până când în cele din urmă îl vei auzi.

Cele 2 Sfaturi foarte PUTERNICE ale Universului pentru fiecare zodie la final de 2022 Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Astro-topul sincerității: Aceste 4 zodii sunt nespus de sincere și directe, ele nu se feresc să spună lucrurilor pe nume  

Viața îți trimite fulgere și furtuni ca să te trezească.

Viața te umilește și uneori te înfrânge iar și iar până când vei decide să îți lași egoul să moară.

Viața îți refuză bunuri și măreții până când vei înceta să-ți mai dorești bunuri și măreții și vei începe să servești.

Viața îți taie aripile și îți usucă rădăcinile până când nu vei mai avea nevoie de aripi și rădăcini, ci doar vei dispărea în forme și ființa ta va zbura.

Viața îți neagă miracole până când vei înțelege că totul este un miracol.

Viața îți scurtează timpul ca să te grăbeșți să înveți să trăieșți.

Viața te ridiculizează până când devii nimic, nimeni, pentru a deveni totul.

Săptămâna Mondială a Conștientizării asupra Consumului de Antibiotice. Mesajul OMS: Prevenim împreună rezistența la antibiotice. Luna plină în Berbec – 9 octombrie: Lecția vindecării acceptate! Recomandări astrale de suflet pentru zodia ta în prag de lună plină SFAT de supraviețuire pentru fiecare zodie în vreme de Mercur Retrograd (pana pe 18 Ianuarie 2023)

Viața nu îți dăruiește ceea ce îți dorești, ci ceea ce ai nevoie pentru a evolua.

Viața te doare și te chinuie până când renunți la capriciile și toanele tale și apreciezi că ești viu și că poți să respiri.

Viața ascunde comori de tine până când înveți să revii la viață și să le cauți.

Viața refuză să ți-l revele pe Dumnezeu până când Îl vei vedea în toți și toate.

Viața te trezește, te taie, te rupe, te dezamăgește… Dar crede-mă, aceasta este pentru ca sinele tău cel mai bun să se manifeste… până când doar iubirea rămâne în tine.”

Autor: Bert Hellinger

Foto fr si main: Jozef Klopacka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri