Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

Mout (22 ianuarie-31 ianuarie, 8 septembrie -22 septembrie)

2010 ii va gasi pe nativii acestei zodii mai suspiciosi si mai fragili decat de obicei, dornici sa se lase inconjurati de iubire si mister. Mari iubitori ai vietii, sentimentalisti si plini de frici, dorinta de a gasi dragostea adevarata ii va determina sa-si depaseasca limitele si sa faca din imposibil posibil. Daca te afli in aceasta zodie, cu pasi inceti, dar siguri, te indrepti direct catre miezul lucrurilor fara a te impiedica de detalii inutile. Ceea ce urmaresti de la tine insati in 2010 este echilibrul perfect, iar Mout iti va dezvolta suficient sentimentul si liberul arbitru. 2010 va fi pentru acesti nativi un an al relatiilor interpersonale potolite, linistite, fara prea mari rasturnari de situatii sau fara conflicte care sa dea peste cap ordinea prestabilita. In relatiile de iubire insa, 2010 atrage dupa sine in a doua jumatate a anului capricii si incertitudini, iar spre sfarsitul anului multa satisfactie sufleteasca si fericire pura. Mare atentie insa la promisiunile pe care vi le fac cei din jur si in care sunteti tentati sa va incredeti! Multe dintre acestea sunt inselatoare.

Geb (12 februarie -29 februarie, 20 august-31 august)

Nativii acestei zodii pot obtine rezultate satisfacatoare atat pe plan personal, cat si profesional prin diplomatie, cooperare, tact si scrupulozitate si mai ales prin imbunatatirea si evolutia relatiilor interumane. 2010 va fi un an propice daruirii si deschiderii catre ceilalti si mai putin favorabil pentru urmarea drumului propriu. In relatiile de iubire, riscul de singuratate, despartire sau ratacire este crescut intrucat Geb favorizeaza tendinta de introspectie, analiza si autoevaluare spirituala chiar daca acest lucru nu are o influenta benefica asupra ta. Drumul tau in 2010 pare a fi intesat cu anumite riscuri, dar si cu reusite importante. O buna parte din traseul tau existential in 2010 va depinde insa de respectarea si intelegerea resurselor sufletesti ale celor din jur, cu necesitatea de a pastra nealterate propriile resurse sufletesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri