12:01, 20 Ianuarie 2010 publicat în Lifestyle

Daca as fi fost mereu langa tine, ai fi fost langa mine acum. Daca am fi avut o lume formata din noi doi, noi doi am fi fost o lume acum. Daca as fi fost eu insami si nu eu si tu, as fi fost eu si acum.

Ma uit in Adress Book si gasesc "Cel mai iubit"... Imi amintesc vag, candva tu ai fost cel mai iubit. Din acel an nu-mi amintesc decat sumar cum te-am intalnit. Ma asteptai pe o banca in parc, ochii iti sticleau si mainile tremurau parca fara voie infinit prea tare sa nu pot observa. M-ai sarutat cand aveam ochii deschisi si intr-adevar primul sarut a fost cel mai frumos din viata mea.

Apoi imi amintesc de ziua in care am avut primul spectacol la care ai venit. Stateai in primul rand si tremuria. La final m-ai chemat pe aleea noastra, aleea viselor noastre pe care le incununam cu flori si petale crescute in beton. Am zarit ceva galben in intuneric, dar nici urma de tine.

Am mers sa ridic paloarea petalelor si din noapte l-ai inaltat tu. M-ai sarutat si ai fugit. Si ultima amintire e ziua in care ne-am despartit. Mi-ai spus ca o sa ma iubesti o viata, ca tu ai gresit. Atunci mi-am dat seama ca nu te-am iubit sau daca te-am iubit a fost atat de intens si de rapid ca nu mi-am amintit mai nimic.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Si totusi...

Daca as fi avut incredere in tine as fi fost si acum in dreapta ta, cu parul rasfirat pe bratul tau si cu fruntea peste buzele tale.

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

Daca te-as fi iubit orbeste, nu as mai fi avut acum nevoie de ochelari. As fi privit mereu prin tine frumusetea vietii nebune in doi-doi oameni mirosind a parfum de alcool.

Daca te-as fi simtit langa mine as fi stat langa tine o viata... dar erai mereu in camera de langa noi, in zbor sau cine stie unde iti umbla gandul... caci langa mine era capul gol.

Daca te-as fi sarutat vreodata pana in adancul sufletului si nu doar peste buzele dulci, m-ai fi sarutat acum...
Daca as fi fost mereu langa tine, ai fi fost langa mine acum.
Daca am fi avut o lume formata din noi doi... noi doi am fi fost o lume acum.
Daca as fi fost eu insami si nu eu si tu... as fi fost eu si acum!
Si daca nu e "daca" cel mai trist cuvant din lume, daca nu ocupa locul 1 in inima ta... gaseste-mi tu un altul... pe care sa nu-l pot uita!

Un articol de Anca Ciobanu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri