Pentru fiecare ocazie și ținută există o pereche de pantofi damă potrivită. Iată ce încălțăminte damă să alegi pentru fiecare.

Sacou pentru serviciu, blugi pentru a merge la film, rochie pentru o cină la restaurant. Aceste reguli nu trebuie întotdeauna respectate cu strictețe, dar ați observat vreodată cum fiecare loc în care mergem ajunge să ceară o anumită ținută? Și același lucru este valabil și pentru o pereche de încălțăminte damă. Regulile nu sunt absolute, dar aproape niciodată nu arată bine să te prezinți la o nuntă purtând balerini, de exemplu. Pentru fiecare ocazie și ținută există o pereche de pantofi damă potrivită. Iată ce încălțăminte damă să alegi pentru fiecare.

Pentru muncă

Aceasta este poate cea mai mare provocare atunci când vine vorba de asortarea hainelor tale cu modelul de pantofi damă. Motivul? Fiecare mediu corporativ are propriul său cod vestimentar. Dacă lucrezi într-un sacou și pantaloni de stofă sau eleganți, de exemplu, perechea de pantofi damă poate oferi strălucirea aspectului tău mai formal, așa că îți sugerăm întotdeauna pantofi sau sandale cu toc gros, deoarece sunt mai confortabili pentru cei care petrec toată ziua alergând dintr-o parte în cealaltă. Acum, dacă compania permite angajaților să poarte blugi, rochii lejere sau fuste, nimic nu te împiedică să lucrezi în adidași. Important este să fii confortabilă și să asortezi perechea de încălțăminte dama ținutei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Pentru evenimente în timpul zilei

Dacă ești invitat la o mare deschidere, zi de naștere sau chiar un brunch, asta nu înseamnă că trebuie să scoți cea mai înaltă pereche de încălțăminte damă pe care le ai în dulap. O ținută de zi vă permite să pariați pe încalțări damă mai joase, precum tocuri medii sau groase. Pentru a nu greși, optează pentru sandale în culori clasice și mai deschise, precum nud și caramel. Stilul și eleganța în măsura potrivită în sezonul rece? Pariezi pe cizme. Fie că sunt botine, cu toc sau peste genunchi, cizmele sunt din ce în ce mai mult la mare căutare și sunt piese wildcard atunci când vine vorba de a crea un look cool și plin de atitudine.

Pentru cină sau club

Acum este momentul să-ți arăți cea mai sexy și cea mai feminină latură. Să recunoaștem: există ceva mai senzual decât un toc bun? Pentru a atrage toate privirile, optați pentru pantofi damă slingback, peep toe sau stiletto. Noaptea vă permite să abuzați de culori și chiar să compuneți aspectul cu un pantof imprimat. Dar lasă tocurile subțiri pentru restaurante și cine, unde îți petreci cea mai mare parte a timpului stând jos. În club, ține minte că poți sta destul de mult în picioare, așa că cel mai bine este să alegi pantofi damă slingback, care înmoaie înălțimea călcâiului, sau chiar o pereche de sandale foarte moderne. Ce zici de un model cu șnur, legat în jurul întregului picior și al gleznei? Arată frumos și chiar subțiază grosimea piciorului.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Pentru nunți, botezuri sau absolviri

Aceste ocazii sunt momentul oportun pentru a etala cea mai frumoasă pereche de pantofi damă pe care o aveți. Ceea ce va determina alegerea este ora din zi. Dimineața, pariază pe culori mai neutre, după-amiaza și noaptea, negrul și culorile aprinse sunt mai mult decât permise. Aici, chiar merita sa abuzezi de sandale și pantofi cu strasuri și detalii în auriu sau argintiu. Totul depinde de culorile rochiei tale, amintindu-ți mereu că „less is more”. Depinde foarte mult și de stilul tău vestimentar. Pentru persoanele care preferă stilul clasic, un pantof fin poate fi alegerea perfectă. Pentru persoanele excentrice, pantofii colorați sunt o alegere mult mai la îndemână.

Cu ce merge bine fiecare încalțaminte damă în parte

Pantofi stiletto: perfecți pentru cele care lucrează într-un mediu mai formal și pentru evenimente sociale, cum ar fi nunți, vernisaje, recepții și absolviri. O pereche de pantofi damă negri, de bază, este un must-have și trebuie să facă parte din garderoba ta.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Sandale gladiator: sunt cele care întorc capete. Pentru a le combina, pariază pe set cămașă și fustă sau rochii evazate. Doamnele și domnișoarele cu picioare mai groase ar trebui să aibă grijă. Acest tip de sandale tinde să accentueze acest aspect.

Adidașii: au trecut vremurile când adidașii erau cei mai mari dușmani ai modei. Astăzi pot fi asortați chiar la costum sau rochii. Modelele mai elegante sunt îndrăgite de fashioniste și arată grozav în combinații streetwear și nu numai.

Balerini: modelele cu pietre prețioase și cristale sunt opțiuni grozave pentru acele evenimente mai relaxate în zilele mai calde. Balerinii simpli sunt perfecți și pentru job.

Cizme: perfecte pentru iarnă, cizmele joase sunt perfecte pentru cele care sunt mereu pe fugă. Peste genunchi, cu tocuri mai înalte, pot fi folosite cu ușurință pentru a ieși în weekend.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Pantofi Oxford: merg bine doar cu jachete din piele, catifea sau lână. Cele care sunt fane ale aspectului mai discret pot purta Oxford cu pantaloni și cămăși de mătase la serviciu. De asemenea, arată bine cu fuste mini și cămăși.

Sursa foto: Photo by Andrew Tanglao on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri