4 Martie 2022 publicat în Lifestyle 232 share-uri

Liniștea sufletească nu se compară cu nimic altceva. Ești tu cu tine, simplu, fericit, împăcat cu tot și toate și pregătit pentru lucrurile bune pe care tu însuți știi că le meriți!

Există în viață multă nedreptate, unii o întâlnesc mai des, alții mai rar. Unii au noroc de un drum fără prea mari bătăi de cap, în timp ce alții trec peste nenumărate încercări, până când ajung în punctul în care spiritul lor tinde să ajungă.

Evoluția este cheia unei vieți spirituale trăite frumos, cu responsabilitate, un trai conștient și luminos. Schimbul de energie care se produce atunci când o persoană traversează o nouă etapă a evoluției poate fi unul extrem de puternic. Încărcătura emoțională poate rămâne blocată în corp pentru o perioadă mai mare sau mai mică de timp, acest lucru depinzând de conștientizarea pe care fiecare persoană o are.

Unul dintre cele mai puternice instrumente pentru a lăsa energia să circule în corp este IERTAREA. Acceptarea situației așa cum este ea, liniștirea propriului sine, introspecția, iar apoi binecuvântarea sunt etapele prin care o persoană trece în procesul numit pe scurt, iertare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Orgoliul, nevoia de a-ți face dreptate, reproșurile, răzvrătirea nu au nimic de a face cu sinele interior, însă și acestea fac parte dintr-un proces prin care un spirit nedezvoltat suficient trece.

Așa că, atunci când te găsești în situația în care oamenii din jurul tău trebuie impresionați, în care tu trebuie să demonstrezi ceva cuiva ține minte că cel care îți ghidează viața este EGO-UL tău.

În schimb, atunci când ești împăcat cu lucrurile din viața ta, indiferent de situațiile mai mult sau mai puțin dureroase, atunci când nu mai cauți dreptatea și validarea persoanelor din jurul tău, în acel moment vei știi că trăiești ghidat de spirit.

Între a avea dreptate și a avea liniște, alege întotdeauna a doua variantă pentru că aceea este cheia, oricând, oriunde, oricum!

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri