Cum să se îmbrace bărbații ca să fie plăcuți de femei! Trucuri pentru a fi, mereu, în tendințe, dar și în atenția sexului frumos

31 Ianuarie 2022 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Prima impresie este foarte importantă și rămâne o carte de vizită valabilă în orice epocă am trăi. Atunci când întâlnim o persoană pentru prima dată, CV-ul nostru este, clar, felul în care arătăm. Felul în care purtăm hainele, modul în care arată ele, brandurile pe care le folosim.

Înainte de chestiunile care țin de fashion și tendințe, aspectul este cel care contează cel mai mult. Avem grijă la igiena mâinilor, a unghiilor, a părului, avem grijă ca hainele să fie curate și corect călcate. Pantofii să fie impecabili din punctul de vedere al aspectului.

Apoi, ca să trecem mai departe, spunem că întotdeauna un bărbat va fi observat de o femeie dacă va adopta un stil vestimentar curat, care conține câteva piese puternice.

„Cel mai sigur pentru un bărbat este abordarea unui stil curat, format din piese vestimentare iconice, cum ar fi cinos pentru pantaloni, cămăși sau chiar și tricouri polo! Pentru geacă putem opta pentru bomber jackets, paltoane care pot sparge o ținuta simplă. În cazul sacourilor smart casual, culoarea aleasă este cea care face diferența. Sunt de părere că un bărbat excentric va atrage doar o anumită categorie de femei, de aceea eu personal mizez pe simplitate și calitate. De asemenea, un bărbat trebuie sa aibă grijă, în primul rând, de măsura aleasă. Aceasta trebuie să fie cea potrivită și să-i aducă un compliment corpului, nu un dezavantaj.”, explică Iosif Manea, consultant în imagine și lifestyle.

Atunci când alegem să purtăm branduri, este importantă combinația pe care o facem. Fiecare casă de moda funcționează pe colecții așa ca e important sa rămânem constați la un brand maxim 2.

În plus, eu nu-mi sfătuiesc clienții să investească mulți bani în zona de haine, însă îi invit să nu se uite la investiție atunci când vin vorba despre accesorii și încălțări. Acestea sunt piesele care finalizează ținuta și importanț lor este maximă!”, conchide consultantul Iosif Manea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri