26 Ianuarie 2022 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Când vine durerea aia mare te chinui să supraviețuiești. Zi după zi te gândești, te razgândești, îți apar atât de multe întrebări la care nu îți va mai răspunde nimeni niciodata... iar în acele momente nu îți rămâne decât să privești spre tine.

Durerea care te lasă făra cuvinte te lovește crunt.

Te paralizeaza, te usuca, te domină.

Te transformă, te schimbă la 180 de grade. Durerea aia grea te lasa fără suflare, fără perspective, fără speranță.

Te lasă mic, izolat, uitat, buimac. Îți este greu să îți mai ridici privirea spre soare, îți este greu să vezi totul dintr-un alt unghi, îți este greu să vorbești, să mănânci, să trăiești.

Când vine durerea aia mare te chinui să supraviețuiești. Zi după zi te gândești, te razgândești, îți apar atât de multe întrebări la care nu îți va mai răspunde nimeni niciodata... iar în acele momente nu îți rămâne decât să privești spre tine.

Simți uscăciunea, jalea, greul fizic, dar mai ales greul sufletesc, cel mai apăsător dintre toate.
Clipele trec, momentele trec, lunile trec, anotimpurile trec...Nu mai știi cum ai trecut prin ele dar câteodată poți vedea dincolo de necunoscut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Povestire zen: Imaginează-ți problemele și durerea ca pe un pumn de sare. Tu unde le verși? Într-un pahar cu apă sau într-un lac cu apă lină? Cancerul osos: Durerea care nu scade la odihnă este cel mai important simptom Atunci când te doare, adu-ți aminte că totul este trecător

Iar când ești acolo, în ziua aia care îți readuce speranță, dar și puțină lumină în suflet, te gandesti ca durerea vine în valuri. Și ce îți rămâne de făcut?
Te poți lupta cu valurile pentru a nu te izbi de ele, dar inevitabil asta se va întâmpla.

Sau poți observa.

Poți rămâne tăcut, tu cu tine, observând cum durerea vine și pleacă. Și poate că mai vine încă o dată. Vezi ce te învață. Accept-o și nu i te împotrivi.

Din firea omului este firesc să luptam cu nedreptatea valului care loveste fără milă și care șterge speranțe, promisiuni, planuri..Este firesc să doară...și să nu știm ce să facem cu durerea.
Apoi, după ce ne-am săturat din a ne lupta cu neacceptarea durerii, o putem privi altfel, cu comapsiune. Da, avem compasiune pentru cei din jur. Dar atunci când suferința ne invadează viața este important să fim blânzi cu noi, cu greselile noastre ți mai ales cu timpul.

Importanța îngrijirii orale a cățeilor “Nu trebuie niciodată să ţi se pară ceva cu neputinţă.” 31 de citate vizionare si celebre de la Alexandre Dumas (tatăl), cel mai popular scriitor francez din lume Ceea ce va veni va fi mult mai bun decât ceea ce ai lăsat în urmă

Nu fugi din calea valului și nici nu te mai lupta cu el. E acolo cu un motiv. O să treacă! Pâna atunci observă-te.

Durerea vine in valuri, dar la fel vine și fericirea. Nu fugi de niciuna din ele. Fiecare val îți va compune "marea" poveste.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri