18 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 162 share-uri

Salma Hayek pare că a descoperit elixirul tinereții, căci timpul nu își lasă amprenta asupra frumuseții sale. Vedeta a uimit prin ținuta sa și frumusețea aparte la premiera filmului House of Gucci în New York.

DESCHIDE PREZENTAREA

Salma Hayek la premiera filmului House of Gucci New York

Salma Hayek joacă în noul film House of Gucci, alături de Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto și Mădălina Ghenea.

La premiera filmului House of Gucci din New York vedeta a ales o ținută foarte elegantă, care i-a pus în evidență silueta și formele generoase: o rochie din catifea bleumarin, cu decolteu adânc și guler accesorizat cu pietre strălucitoare.

În partea de jos, rochia îmbină material negru delicat, fiind lungă până în podea și crăpată pe picior.

În filmul House of Gucci, Salma joacă rolul clarvazatoarei Giuseppina Auriemma, condamnată apoi la închisoare pentru 25 în urma planuirii asasinării lui Maurizio Gucci.

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Cine este Salma Hayek?

Născută pe 2 septembrie 1966 în Veracruz (Mexic), sub numele său adevărat Salma Valgarma Hayek Jiménez-Pinault, Salma a crescut într-o familie tradițională mexicană, iar la vârsta adolescenței a studiat Relațiile Internaționale la Universitatea Iberoamericană.

Debutul în lumea filmului l-a avut la 23 de ani cu rolul Teresei, în telenovela omonimă din anul 1989, care i-a adus un succes uriaș.

Mai târziu studiază actoria la Stella Adler și Relații Internaționale și Drama la „College în Mexico City” și învață să vorbească fluent engleza, araba, spaniola și portugheza.

În 1996 și 2003 este considerată de People una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume și este cunoscută ca fiind prima actrița de origine mexicană laureată a Premiului Oscar pentru cea mai bună actriță.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri