Mădălina Ghenea, în rolul principal lângă Ed Westwick într-un nou film: "Mi-a plăcut acest personaj"

17 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea este apreciată și pentru talentul său în actorie. La puțin timp după premiera filmului „House of Gucci”, actrița anunță că va juca într-un nou film, alături de Ed Westwick, deținând unul dintre rolurile principale. Citește toate detaliile în articol.

DESCHIDE PREZENTAREA

Mădălina Ghenea: din nou actrița în rol principal alături de Ed Westwick

Mădălina Ghenea se bucură de viața sa și de cariera în continuă dezvoltare. Are o fetiță ce îi aduce fericire în fiecare zi, iar acum proiectele sale în carieră sunt din ce în ce mai intersante, aducându-i împlinire.

Dacă premiera pentru filmul „House of Gucci” a avut deja loc, Mădălina Ghenea anunță că a acceptat un rol principal într-un nou film în care urmează să joace alături de Ed Westwick, cunoscut pentru rolul Chuck Bass din Gossip Girl.

Deep Fear se numește filmul și este în regia lui Marcus Adams. Mădălina Ghenea o va interpreta pe Naomi, o femeie ce pleacă într-o excursie unde își întâlnește iubitul. Are loc însă o tragedie, iar personajul principal va trebui să învețe să supraviețuiască și să salveze alte vieți, pe o navă plină cu substanțe periculoase, în mijlocul apelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri