Il uram, il iubim, ne este indiferent, cert este ca toti vorbim despre el. Despre Craciun. Despre mosii pe care ii asteptam un an intreg, despre aceiasi mosi pe care ii trag niste reni deloc obositi, despre noi care abia asteptam un prilej ca sa ne amintim cat de usor este sa fim fericiti. Despre copii, oameni mari, lucruri bune si rele, amintiri frumoase si rele. Despre Craciun. Un timp ALTFEL.

Indiferentul - Vine Craciunul?.... Si?

Nu inteleg. Nu inteleg cum poate fi un Craciun altfel decat restul zilelor din an. Nu inteleg si pace. Se intampla minuni? Pogoara Mosul direct din vazduh sau vine calare pe un OZN? Se termina criza mondiala? Primim un job mai bun? Au dat ordin de la minister sa se curete strazile impanzite cu zapada si oamenii sa termine cu isteriile, nervii si agitatiile lor? Ne ploua in casa cu fericire? Ne achita Mosul toate ratele la banca? Daca iubesc sau urasc Craciunul? Sentimente prea intense pentru o sarbatoare care ma lasa indiferent.

Cum spuneam... vine Craciunul. Suportati-l, urati-l, iubiti-l, purtati-va cu el dupa cum gasiti de cuviinta, dati-i un sut, ajutati-l sa-si revina, dar nu fugiti din calea sa. Impactul cu el poate fi nimicitor. Un banal Craciun iti poate ramane in suflet ca cea mai frumoasa amintire sau ziua cea mai fericita a vietii tale. Iti poate schimba sufletul, iar la urma urmei... Craciunul este un sentiment. O atitudine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri