Il uram, il iubim, ne este indiferent, cert este ca toti vorbim despre el. Despre Craciun. Despre mosii pe care ii asteptam un an intreg, despre aceiasi mosi pe care ii trag niste reni deloc obositi, despre noi care abia asteptam un prilej ca sa ne amintim cat de usor este sa fim fericiti. Despre copii, oameni mari, lucruri bune si rele, amintiri frumoase si rele. Despre Craciun. Un timp ALTFEL.

Undeva s-a dat un start, o lume intreaga a innebunit, nebuneala a apucat de s-a rostogolit, un Craciun frumos si nebun a luat-o undeva la vale... Redactorii din toata lumea s-au pus pe scris si tratat subiectul cel mai tare, cu priza fenomenala la public: CRACIUN. Vanzatorii il striga din fiecare magazin gripat de marea sarbatoare. Oamenii isi impodobesc casele. Copiii tremura la gandul lui. Toata lumea din aproape toata lumea a luat-o razna. Il simti si tu cum se apropie? Ce tactica vicleana are? La inceput cu pasi mici, mici, apoi mari, mari... Apoi, iarasi mici si mai nerabdatori. Tic, tac, tac tic. Pas mic, pas mare... Si BUF... Si dintr-o data aproape ca este aici... Suntem multi si diferiti sub soare, insa mai multi si mai diferiti sub zapada. Il uram, il iubim, ne este indiferent, cert este ca toti vorbim despre el. Despre Craciun. Despre mosii pe care ii asteptam un an intreg, pe care ii trag niste reni deloc obositi, despre noi care abia asteptam un prilej ca sa ne amintim cat de usor este sa fim fericiti. Despre copii, oameni mari, lucruri bune si rele, amintiri frumoase si rele. Despre Craciun. Un timp ALTFEL.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Câinele sau robotul? Cine va fi cel mai bun prieten al omului în deceniile următoare? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Se spune ca suntem dupa cum iubim, uram sau ne este indiferent Craciunul. Exista mai multe personalitati si atitudini fata de Craciun. Iata care sunt principalele:

Omul care uraste Craciunul - Chiar trebuie sa vina?

Si babalacii imbracati in rosu chiar trebuie sa ne inunde strazile? Chiar trebuie sa credem pustanii carora nici nu le-au mijit mustatile atunci cand se dau batrani? Si mall-urile sa se umple ochi de oferte promotionale si reduceri mincinoase? Si datoriile la banca sa se inmulteasca pentru ca lista cu cadouri trebuie achitata toata? Si colindatorii sa te traga de maneca pe strada: “hei, tanti, se apropie Craciunul. Pentru sufletul tau, mare, ar trebui sa dai si tu ceva!”? Cum ramane cu alergia la mirosul de brad? Si chiar trebuie sa ne lovim unii de altii prin magazine si sa injuram printre dinti sau in gand in timp ce nu ai unde sa-ti mai impingi caruciorul plin ochi sau gol pustiu cu cumparaturile de Craciun? Si chiar trebuie sa ne pierdem timpul stand si pupandu-te de mama focului cu niste rude indepartate si necunoscute cu care nu mai ai nici in clin, nici in maneca de ani de zile sub un brad pe care il demontezi imediat dupa? Si chiar trebuie sa faci fapte bune daca simti ca nu este cazul? Si chiar nu se gandeste nimeni ca daca am sta cuminti in casele noastre si nu in trafic, alergand de la un magazin la altul, am face un bine bunei si batranei noastre planete? De cate emisii de gaze, injuraturi deocheate si nervi dati peste cap am scuti-o, draga de ea... Si daca esti nefericit in ziua de Craciun, sigur nu esti un rau mai mare decat gripa porcina? Sa vina odata Craciunul. Sa treaca repede si trecut sa fie.

Cele mai încurajatoare citate despre succes 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri