Il uram, il iubim, ne este indiferent, cert este ca toti vorbim despre el. Despre Craciun. Despre mosii pe care ii asteptam un an intreg, despre aceiasi mosi pe care ii trag niste reni deloc obositi, despre noi care abia asteptam un prilej ca sa ne amintim cat de usor este sa fim fericiti. Despre copii, oameni mari, lucruri bune si rele, amintiri frumoase si rele. Despre Craciun. Un timp ALTFEL.

Iubitorul de Craciun Cum poti sa nu iubesti Craciunul?

Pentru iubitorul de Craciun, Craciunul e splendoare si entuziasm, iar zilele pana la venirea lui sunt toate o incantare. Nimic nu exista mai frumos sub cer si in case decat aceasta sarbatoare. Problemele se evapora toate in ziua de Craciun. Nimic nu echivaleaza cu fericirea de pe chipul celui iubit, cu prietenii si gesturile de bunatate. Totul capata subit un sens si se inveleste in minuni de iubire si manifestari de voiosie. Veselia pica din cer, bradul falfaie ametitor, amintirile te napadesc cu drag, bucatele sunt teribil de bune si cozonacul cel mai parfumat din lumea. Eu te iubesc.

Tu ma iubesti. Noi ne iubim. Cadourile au toate fundite roz sau rosii, culorile sperantei si ale trairilor intense. Brazii, chiar si artificiali sau imporati din Danemarca miros atat de bine a Craciun... Banii... poti sa-i cheltuiesti in voie.. ai primit prima de Craciun, lumea te iarta toata, ierti, uiti, esti izbavit, dai, primesti cadouri multe, spui des “te iubesc”, simti ca esti iubita, te bucuri, esti in concediu, esti absolvita de griji. Ce poate fi mai frumos decat sa astepti cu incredere minunea fericirii sub un brad frumos de Craciun?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Disponibil sa iubesc Craciunul - Nu suport Craciunul, dar incerc sa ma tratez

Mi-ar placea Craciunul daca toata lumea nu ar incearca atat de mult sa fie altfel, daca oamenii nu s-ar intrece in gesturi de toleranta si bunatate. Mi-ar placea Craciunul daca ar semana mai mult cu cel de altadata. Nu-mi plac globuletele caci lumineaza artificial, nu-mi plac colindele caci le canta doar cei care incearca sa faca un ban, nu-mi plac zambetele caci sunt false si ocazionale, nu-mi plac urarile caci sunt spuse mecanic, nu-mi plac oamenii care alearga grabiti prin frig si se camere incalzite cu gaz, nu cu foc de lemne. Nu-mi place caci tusim plini de snobism la caldura si bine si nu avem toleranta decat pentru oamenii fericiti. Nu-mi place pentru ca ne straduim toti, asa deodata, sa facem totul sa fie pur si bun si apoi demontam pe rand ceea ce am construit in graba. Dar incerc sa ma tratez. Vreau cu adevarat sa cred in Craciun. Stiu ca exista un spirit al lui. Si cat de frumos ar fi Craciunul meu daca s-ar gasi cineva sa-mi demonstreze ca tot ceea ce cred despre el este gresit?

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri