9 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Prințul Albert de Monaco a reacționat ferm și furios la comentariile critice făcute de fosta sa iubită cu privire la prințesa Charlene.

Prințul Albert de Monaco, furios pe mama fiului său cel mare, după ce aceasta a făcut comentarii la adresa prințesei Charlene

Fosta iubită a prințului Albert de Monaco, Nicole Coste, a declarat într-un interviu acordat pentru Paris Match că fiul său și al prințului, Alexandre Grimaldi-Coste, ar fi fost mutat pe palierul personalului de serviciu.

Mai exact, aceasta ar fi spus că prințesa Charlene a schimbat camera băiatului după ce actualul cuplu regal din Monaco s-a logodit și că l-ar fi mutat pe Alexandre în aripa personalului de serviciu, potrivit Hello Magazine.

Reacția prințului Albert de Monaco a venit cu iz de furie și dezamăgire, susținând că a fost surprins de afirmațiile făcute de fosta sa iubită: ”A fost nepotrivit. Tocmai ce mă informase că va lansa ceva public. Mă gândeam că este vorba despre o poză aniversară. A fost total deplasat, am fost furios când am descperit ce a zis", a mai declarat suvernaul monegasc pentru publicația franceză Point de Vue.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Mai mult decât atât, acesta susține că Nicole Coste l-ar fi abordat să îi spună că va vorbi în presă, însă aceasta nu a fost transparentă în discuția avută, astfel că el nu a fost înștiințat niciodată de suspiciunile fostei sale iubite cu privire la modul în care este tratat fiul pe care îl au împreună.

Prințul Albert de Monaco mai are doi copii din relațiile anterioare logodnei sale, aceștia fiind Jazmin și Alexandre Grimaldi-Coste.

Jazmin este o tânăra de 29 de ani, este actriță și cântăreață de operă. Mama sa locuiește în America, pe nume Tamara Rotolo, de profesie agent imobiliar, pe care prințul a întâlnit-o în timpul unei vacanțe în sudul Franței.

O postare distribuită de Grimaldi & Casiraghi (@grimaldicasiraghi)

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Leagăn pentru toată copilăria Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Alexandre Grimaldi-Coste abia a împlinit 18 ani, fiind fiul prințului Albert de Monaco și al lui Nicole Coste, o fostă stewardesă din Togo. Cei doi s-ar fi întâlnit în 2005, cu puțin timp înainte de a prelua tronul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri