8 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Prințesa Charlene a petrecut în Africa de Sud mai mult timp decât prevăzuse înțial, întârzierea întoarcerii acesteia acasă fiind pusă pe seama unor probleme medicale pe care le-a întâmpinat. Aceasta s-a intorsc în Monaco, iată primele imagini cu prințesa Charlene, alături de familia sa și un câine jucăuș.

Ce s-a întâmplat cu prințesa Charlene în Africa de Sud?

Prințesa Charlene a plecat în țara unde a copilărit cu scopul de susține campania împotriva braconajului rinocerilor. Aici însă a căpătat o patologie în sfera ORL, care s-a agravat și a necesitat intervenție chirurgicală, urmând o recuperare lungă cu o serie de restricții, printre care și aceea de a zbura cu avionul.

Imediat ce s-a recueprat complet, prințesa Charlene s-a întors în Monaco, fiind pozată de către paparazzi pe aeroportul din Nisa strângându-și în brațe copii.

Avionul prințesei Charlene a aterizat pe 8 noiembrie, la ora 8:30.

Retail jobs

Imagini cu aceasta alături de familia sa și câinele năstrușnic au fost deja postate de către mai multe publicații.

Îmbrăcată într-o ținută clasică și elegantă, cu cizme negre lungi, fustă midi în nuanțe de bej și o haina neagră, prințesa Charlene abia a putut ține în lesă câinele jucăuș care o însoțea.

Despre prințesa Charlene

Charlene Wittstock s-a născut în Bulawayo, al doilea oraș ca mărime din Zimbabwe, iar la vârstă de 12 ani, familia ei s-a mutat în Africa de Sud. Înainte de a participa la JO din Sydney, ea și-a reprezentat țara la Jocurile Commonwealth. Prințul Albert al II-lea, 53 de ani, și el fost atlet, conduce Monaco de la moartea tatălui sau, prințul Rainier al III-lea, în 2005, relateaza bzi.ro

Citeste si:
Lady Gaga se pregătește de nuntă? „Sunt ca și când ar fi căsătoriți”!
Lady Gaga se pregătește de...

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii nelegitimi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri