5 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 42 share-uri

Se pare că starea de sănătate a celebrei artiste Celine Dion este mai gravă decât pare, rudele acesteia făcând deja unele mărturisiri. Cântăreața a anulat deja concertul din Las Vegas de pe 5 noiembrie.

DESCHIDE PREZENTAREA

Celine Dion este mai grav bolnavă decât s-a crezut inițial

În data de 19 octombrie Celine Dion a anunțat pe Instagram amânarea seriei de concerte: „Eu și echipa mea am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune”.

Biroul de presă al artistei a anunțat ulterior că în spatele deciziei de anulare a concertelor stau motive medicale.

Simptome manifestate prin crampe intense și persistente la nivelul picioarelor sunt relatate de reprezentanții artistei ca fiind supărătoare, Celine Dion având ca recomandare să se odihnească.

Rude apropiate ale cântăreței susțin că aceasta nu se simte deloc bine, că a slăbit foarte mult, este lipsită de energie și nici că se mai poate da jos din pat, conform revistei Herede, citată de oggi.it

Nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Ea suferă de dureri la picioare care o paralizează. Este foarte lipsită de energie și a slăbit mult. O boală după care ar putea dura mult timp până să se recupereze. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, poate fi necesar să ia o pauză de câteva luni sau chiar un an. Pentru că simptomele sunt mai îngrijorătoare decât se aștepta”, susține o rudă apropiată a acesteia.

Celine a omis anul acesta postarea deja tradiționala la onomastica gemenilor sai, iar urmăritorii și-au manifestat îngrijorarea cu privire la starea ei de sănătate.

Pe 1 octombrie Celine Dion posta pe rețelele de socializare un clip cu ea dansând, însă fanii sunt convinși că este vorba despre o filmare mai veche și cer lămuriri cu privire la starea cântăreței.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri