18 Octombrie 2021 publicat în Lifestyle 1 share-uri

După mai bine de un secol de istorie, acestea au devenit cea mai importantă piesă vestimentară din garderoba noastră, dar nu poți avea o mie de modele. Câți blugi sunt esențiali? Facem acum calculul.

Blugii, pantalonii care ți se par atât de normali acum au trăit o perioadă de controverse. Mai exact, un secol de controverse! S-au născut ca o piesă vestimentară pentru muncitori, calomniată și rezistentă, iar când în anii 60 tinerii i-au scos în stradă - urmând exemplul lui Marilyn Monroe și James Dean - au fost interziși inițial în spațiile publice pentru că erau prea scandaloși. Purtarea hainelor de lucru în timpul vacanței era de neimaginat la acea vreme. Nimic de-a face cu vremurile noastre.

În anii 70 au fost asociați cu mișcările hippie, în anii 80 cu cele mai marginale sectoare sociale și în anii 90 rezervate rapperilor și adolescenților care nu știau nimic despre viață. Astăzi, însă, după ce au împlinit deja mai bine de 100 de ani, blugii au devenit, așa cum a afirmat revista Time, cea mai relevantă piesă vestimentară din vremurile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc? Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

Îl purtăm pentru orice, de la a merge la birou până la a ieși la cină, la ieșitul la bere într-o după-amiază sau la un festival. Blugii sunt cea mai transversală îmbrăcăminte pentru diverse vârste și situații, prin urmare, cea mai democratică.

Pantalonii de blugi sunt prezenți în stilul taților, mamelor, copiilor și chiar al bunicilor. Este una dintre puținele piese vestimentare care reușește să se îndrăgostească de toate tipurile de public.

Este, de asemenea, o piesă vestimentară versatilă, deoarece este capabilă să ne însoțească în multe stiluri, chiar și atunci când cumpărăm ceva cu care nu știm ce să combinăm.

Pantaloni barbati pe Emag avem si haine!

În ciuda faptului că este o pereche obișnuită de pantaloni, este una dintre cele mai dificile de cumpărat corect. Suntem capabili să avem până la zece modele în garderoba noastră, dar dintre toate, și cu noroc, doar una va fi cea mai confortabilă, pentru că nimeni nu a spus că a cumpăra corect o pereche blugi a fost o sarcină ușoară.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Din acest motiv și datorită infinității de croieli și modele care există pe piață, ați acumulat mai multe perechi din această piesă în dulapul dvs. într-un mod necontrolat și sub justificarea că le veți folosi întotdeauna. Acum, dacă ne oprim să ne gândim, de câte perechi de pantaloni de trening sau de blugi avem nevoie cu adevărat? Să fim practici. Așa cum a spus Cary Grant, „cumpărați tot ce vă puteți permite, chiar dacă înseamnă să cumpărați mai puțin”.

1. O pereche de blugi „de scandal”

Perechea de blugi de zi cu zi, cea pe care o folosești pentru a merge la birou (atâta timp cât îți permite codul vestimentar de la serviciu) și apoi să aduci copiii de la școală sau să stai într-un spațiu de muncă improvizat. În acest caz, căutăm trei premise principale: să fie confortabili, să se adapteze la toate situațiile și, mai presus de toate, să arătăm bine în ei. Confortul și estetica nu trebuie să fie în contradicție.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Perechile de blugi de tonuri întunecate și fără prespălare sau cele cunoscute sub numele de raw (care nu au niciun tip de tratament) sunt întotdeauna o opțiune sigură. Sunt pantaloni suficient de formali prin culoarea lor și, de asemenea, nu își pierd statutul casual, deoarece sunt încă blugi. Croiala va depinde de nevoile dumneavoastră și rezultatul pe care îl căutați, cu toate că știți deja că slim fit sunt cei care se simt bine pentru toată lumea (și cel mai confortabil, de asemenea).

2. O pereche de blugi pentru ieșit în oraș

E deja clar că pantalonii de blugi pentru ieșit în oraș nu sunt aceiași cu cei pe care îi purtați pentru a merge la muncă. Încă o dată, tonurile întunecate stabilesc standardul dacă ceea ce căutăm este un rezultat mai sofisticat, deși codurile sunt relaxate cu o singură premisă: să ne simțim bine în și cu ei. Chiar și când vine noaptea, o pereche de blugi rămâne cea mai bună opțiune pentru a merge la dans în club.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Prietenii imaginari la copii – motiv de ingrijorare sau nu?

3. O pereche de blugi negri care să te salveze în orice situație

Sunt blugii care sunt folosiți absolut pentru orice. Pentru zi și pentru noapte. Pentru acea întâlnire la care ai nevoie de un stil în plus și pentru acea cină în care trebuie să te simți ca o stea rock. Ai nevoie de niște pantaloni de blugi negri.

4. Albul este noul negru

Acel tabu potrivit căruia pantalonii albi erau doar pentru vară a devenit mai mult decât depășit. Blugii albi depășesc anotimpurile, astfel încât putem să-i purtăm tot anul, mai groși iarna și mai subțiri vara. Se combină la fel de bine ca și cei negri, deși este de preferat să îi rezervați pentru lumina zilei sau pentru ocazii mai sportive. Și întotdeauna foarte atenți să nu se păteze.

Sursa foto: Photo by Mnz on Unsplash

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri