Daca vrei insa sa afli cum o sa-ti mearga pe plan sentimental in 2010, te invitam sa citesti previziunile horoscopului iubirii:

Sagetator – Pe frontul dintotdeauna al iubirii, pana in luna Mai 2010, totul se arata a fi sanatos, roz si frumos pentru semnul zodiacal al Sagetatorului. Alaturi de partener, Sagetatorii vor experimenta un nou stil de viata si se vor bucura de momente speciale si emotii intense, precum si de capacitatea de a relationa la un nivel superior, profund. Sagetatorii se si mira cum pot avea parte de atata afectiune si intelegere dupa timpurile dificile prin care au trecut pana acum... Relatia lor de iubire ii multumeste, nu mai cauta alte orizonturi si in bratele partenerului, Sagetatorii se simt in sfarsit ca acasa.

Odata ce luna Mai se va apropia de sfarsit, Sagetatorii sunt sfatuiti sa fie mai precauti atunci cand isi exprima dorintele in fata partenerului caci multe dintre acestea ar putea fi exagerate, ba chiar deplasate. De asemenea, in lunile de toamna si de iarna ar fi indicat sa-si implice si partenerul in activitatile sale, altfel acesta s-ar putea simti ofensat si indepartat din viata ta. In mod sigur nu isi doreste acest lucru. Daca te numeri printre Sagetatorii singuri, indiferent daca vei cunoste sau nu o persoana care sa trezeasca in tine iubirea, anul 2010 va fi unul benefic pentru tine. Dupa o serie de cautari si nelinisti, ajungi in sfarsit la un echilibru cu tine insati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Capricorn – Ce aduce anul 2010 in viata sentimentala a Capricornului? Mai multa responsabilitate, mai multa implicare, mai multa stradanie de a face lucrurile sa mearga si conflictele sa se risipeasca. Capricornul va incerca sa aduca armonie si implinire in viata sa sexuala. Luna Iulie va fi o luna problematica pentru nativii acestei zodii, iar dragostea lor va fi supusa unui mic test de trainicie. Cea de a doua jumatate a lunii Octombrie va fi decisiva pentru evolutia viitoare a relatiei si doar cei care au suficienta incredere si iubire fata de partenerul de viata vor avea curajul sa-si indrepte relatia catre o noua etapa. Pentru nativii Caprricorn care nu si-au gasit inca sufletul pereche, anul 2010 vine cu o noua perspectiva a vietii lor amoroase. In perioada Martie-Mai, Capricornii vor experimenta oportunitati deosebite pe plan sentimental pentru ca puterea lor de seductie atinge cote maxime.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri