Daca vrei insa sa afli cum o sa-ti mearga pe plan sentimental in 2010, te invitam sa citesti previziunile horoscopului iubirii:

Balanta – Din cauza modului deficitar in care Balanta a comunicat in ultimul timp cu partenerul de viata, este foarte posibil ca pe plan sentimental primele patru luni ale anului 2010 sa fie turbulente si precipitate. Relatia cu partenerul de viata va constitui o permanenta sursa de ingrijorare si de framantare pentru nativul Balanta, iar scurte crize emotionale bat cu putere la usa acestuia. Anumite aspecte din relatia ta care te nemultumeau in 2009 se agraveaza in luna martie si se va pune chiar problema unei despartiri definitive si reorientarea catre o noua relatie, catre noi orizonturi.

Vor fi perioade in care te vei intreba ce anume te mai tine legata de actualul partener. Daca alegi insa sa ramaneti impreuna si depui mai mult efort pentru imbunatatirea relatiei, astrele promit mai multa pasiune si stabilitate decat in 2009. Cu toate acestea, in cazul celor casatoriti, comunicarea si conexiunile emotionale vor fi suficient de puternice pentru ca problemele si conflictele sa se solutioneze de la sine. O perioada propice intalnirii sufletului pereche pentru Balantele singure va fi perioada Aprilie-Iunie.

Scorpion – Carisma si farmecul cu care vor fi binecuvantati de astre in 2010 vor aduce Scorpionilor singuri multe persoane de sex opus in preajma si multe posibilitati (fie prin intermediul profesiei, fie prin intermediul prietenilor) de a cunoaste o persoana alaturi de care sa isi doreasca sa invete ce inseamna stabilitatea, afectiunea si devotamentul. Daca o sa fie ceva mai mult decat o relatie temporara?... Daca se va termina cu bine?... Totul depinde de felul in care Scorpionul va reusi sa treaca de momentele dificile de neincredere si suspiciune si de cat de mult va pune pret pe instinctele sale. Pentru o parte din Scorpioni, cei mai influentabili circumstantelor, relatiile infiripate anul acesta sunt insa sortite esecului si suferintei. Cei implicati de mult timp intr-o relatie isi concentreaza exclusiv atentia asupra bunului mers al iubirii lor, iar recompensele si sentimentul de fericire si implinire nu vor intarzia sa apara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri