24 Iunie 2021 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Dacă ai nevoie de un parfum pe care să-l porți zi de zi, în drum spre muncă sau atunci când ieși în oraș în serile calde de vară, trebuie să alegi pentru colecția ta un parfum cât mai ușor și răcoritor. Iată câteva sfaturi pentru a-l alege pe cel potrivit:

Alegerea parfumului potrivit pentru sezonul cald poate fi o provocare dacă ești fanul aromelor tari, intense și cu note smokey. Acestea sunt potrivite pentru sezonul rece, pentru seară sau la ocazii speciale, în locații selecte. Dacă ai nevoie de un parfum pe care să-l porți zi de zi, în drum spre muncă sau atunci când ieși în oraș în serile calde de vară, trebuie să alegi pentru colecția ta un parfum cât mai ușor și răcoritor. Iată câteva sfaturi pentru a-l alege pe cel potrivit:

Personalitate

Parfumurile sunt un adevărat accesoriu dacă reușești să le alegi după criteriile potrivite. Acestea au o personalitate specifică, iar felul în care te exprimi în fiecare anotimp trebuie să fie în concordanță cu personalitatea ta. Un parfum light, de vară este specific unei atitudini relaxate și unei personalități jucăușe, cu note feminine. Toate femeile se simt mai libere și mai confortabil în propriul corp în timpul verii sau în sezoanele calde, motiv pentru care poți alege parfumuri cu note florale, citrice, cu accente care amintesc de apă și aer. Dacă personalitatea ta este definită prin note mai puternice și preferi parfumuri unisex, poți opta pentru variante care combină elemente lemnoase cu cele de flori de primăvară, vară sau să optezi pentru apa de toaletă a parfumurilor tale preferate. Aceasta este mai puțin intensă și te va ajuta să te simți revigorată, în timp ce te bucuri de aroma parfumului tău preferat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Ai încredere în gusturile tale

Vei descoperi parfumul potrivit atunci când încerci cât mai multe variante și observi cum se schimbă acestea pe parcursul unei zile. Notele mai puternice vor persista pe pielea ta și se vor modifica în funcție de tipul acesteia. Este important să poți mirosi parfumurile și să le porți o zi întreagă înainte de a decide pe care vrei să-l achiziționezi pentru vară. La fel de important este să urmezi linia preferințelor tale, dar să nu-ți fie teamă să alegi ceva nou de asemenea. Anumite parfumuri te pot surprinde prin aromele bogate și fresh, în special cele care îți amintesc de anumite locuri, momente din viață sau mirosuri pe care nu le-ai simțit de prea mult timp. În timpul verii este important să te conectezi cu natura cu ajutorul parfumurilor cu arome florale speciale.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Folosește layere

Pentru multe femei, căldura din timpul verii poate fi copleșitoare, iar un parfum nu face decât să intensifice acel sentiment. În astfel de situații poți opta pentru layere, în special dacă nu vrei să porți nuanțe puternice la birou sau în alte circumstanțe mai degrabă office. Optează pentru loțiuni de corp parfumate, și apă de toaletă sau de parfum pe care să o aplici doar în păr, pentru a crea o briză de arome subtile. Este recomandat să te orientezi spre un efect cât mai personal, pe care să-l simtă cei care interacționează direct cu tine, în detrimentul unui parfum care lasă o urmă prea puternică în spatele tău chiar și atunci când ești în aer liber.

Parfumurile de vară ideale sunt cele care te ajută să te răcorești atunci când le folosești și să te lași inspirată de aromele specifice acestei perioade.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sursa foto: Photo by RODNAE Productions from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri