Descopera ingrijirea completa antirid potrivita pielii tale!

40+ ani: Riduri profunde si pierderea fermitatii

Care sunt cauzele aparitiei ridurilor profunde si a pierderii fermitatii?


Ridurile profunde si pierderea fermitatii au o origine comuna: diminuarea stocului de fibre. Odata cu trecerea timpului, stocul de fibre scade din cauza reducerii numarului si incetinirii activitatii fibroblastelor – celulele responsabile cu sinteza de noi fibre.

Ce trebuie facut pentru a actiona impotriva aparitiei ridurilor profunde si a pierderii fermitatii?

Aceste transformari sunt genetice si nu pot fi evitate. Totusi, se poate interveni pentru a incetini si a reduce intensitatea simptomelor. Pentru rezultate vizibile trebuie actionat direct la sursa problemelor si anume asupra fibroblastelor – celulele responsabile cu sinteza fibrelor de colagen si elastina.

Continand Peptide2 + Vitamina C cu eliberare continua*, LIFTACTIV CxP CREMA RECONSTRUCTIVA ANTIRID SI FERMITATE, actioneaza similar unui lifting biologic. Pentru prima data in asociere, Peptide2 + Vitamina C cu eliberare continua** au rolul de a multiplica fibroblastele, relansand productia de fibre de colagen si elastina.
*efect Lifting + actiune Biologica
**test in vitro

Imediat : netezire si punere sub tensiune. Incepand cu a 4-a zi***, pielea este transformata vizibil. Reintinsa, ridurile se retrag zi dupa zi, iar reconstructia este intensa si de durata.
***Test consumator pe 112 femei - formula pentru ten uscat.

Eficacitate demonstrata sub control dermatologic.
Varsta indicata corespunde varstei biologice a tenului. Pentru a afla daca acest produs este potrivit pentru dumneavoastra, cereti sfatul farmacistului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri